maanantai 21. syyskuuta 2015

Viikonlopun hulinat

Sunnuntaita! :) Miten se viikonloppu menikin jo ohi näin nopeasti? Lähdettiin eilen ex-tempore -visiitille Raumalle. Käytiin syömässä Mikon vanhemmilla ja kierreltiin paikallisilla silakkamarkkinoilla. Jälkimmäisistä itselläni oli ehkä hieman liian korkeat (nostalgiset) odotukset, sillä tykkäsin kovasti käydä niissä pienenä tyttönä. Nyt ei oltu käyty siellä muutamaan vuoteen ja vastassa oli perinteisten metrilakujen ja hunajamyyjien lisäksi vain tylsiä pölynimuri-pusseja, puukkoja, mattoja ja ikkunanpesu-välineitä. :/ Joitakin "ernu"-vaatekojujakin oli, mutta en jaksanut mennä katselemaan sellaisia. Tarjonta ei siis kokonaisuudessaan oikein iskenyt, ja kun saavuimme paikalle juuri syöneinä, ei myöskään sitten oikein viitsitty ostaa mitään ruokaakaan. Loimulohi jäi tosin kutkuttamaan mieltä. *n*

Paikalla oli myös sellainen lasten minihuvipuisto, eli käytännössä pari pientä karusellia ja pomppulinna. Taika innostui katselemaan pyöriviä muovieläimiä niin kovin, ettei olisi millään halunnut lähteä alueelta! :'D Alkoi jopa itseänikin harmittamaan että tyttö on vielä liian pieni mennäkseen karuselleihin. Ei kun voi vielä tässä vaiheessa luottaa siihen, ettei hän kesken pyörityksen lähtisi nousemaan sieltä seisomaan ja loukkaisi itseään. Mutta ehkä ensi vuonna!

Muuta ei lauantaihin sitten oikein mahtunutkaan kuin saunomista ja jätskillä herkuttelua. Sunnuntaina sitten lähdimme sieltä jo aamulla kohti kotia, niin että Taika kerkeisi päikkäreille omaan kotisänkyynsä. Päivemmällä lähdin kaupungille tapaamaan ihania tyttökavereitani ja menimme yhdessä Cafe Brahe:en herkkusalaateille. Päätin olla tällä kertaa hurja, ja otin perinteisen täyte-comboni (lohi+aurinkokuivattu tom.+parmesaani+pestokastike+siemenet) tilalle chili-kanaa lohen sijaan! :'D OMG, olen niiiin juuttunut vanhaan hyväksi todettuun yhdistelmään, että tämä tuntui oikeasti tosi rebeliltä. xD Vaikka hyvää oli myöskin.<3

Piipahdettiin samalla Hansassa pyöriessämme parissa liikkeessä ja ostin taas kaikenlaista enemmän ja vähemmän tarpeellista, kuten Tigeristä kissa-kangaskassin(!!), pyörän lukon, lahjapaperia sekä väriliidut, kirjakaupasta kaksi uutta lastenkirjaa Taikalle sekä H&M:stä muutaman iihanan asian! 8))Alunperin ei siis pitänyt ostaa kaupasta mitään erityistä, vaan ennemminkin lähdettiin sinne ihan vain kiertelemään ja katselemaan alennuksia.

Sitten ystäväni säntäsi kenkähyllylle. Itse en juurikaan koskaan käy H&M:n kenkähyllyllä, koska noh, ajattelen sikäläisten popojen olevan liian halppislaatuisia ostettavaksi. :'D Sitten tämä hihkaisi jotain yli polven yltävistä saappaista, ja päätin mennä itsekin katsomaan. "Eikä, nää on aivan sairaan ihanat! Mahtuiskohan nää mulle reiren kohdasta?" Ja niin saappaat päätyivät kokeiluun.

Rakastuin saapikkaiden mukavuuteen ja istuvuuteen niin kovin, että pienen tovin jälkeen niiden kohtalo oli selvä. Ne oli PAKKO viedä kaupasta mukanaan kotiin! *u* Olinkin juuri sopivasti saanut synttärilahjaksi rahaa, jonka voisinkin käyttää tällaisiin ihaniin sydäntäni sykähdyttäneisiin kenkiin.<3 (Kengät taisin ostaa viimekin vuonna itselleni lahjaksi)

Ihanien saapikkaiden lisäksi H&M:sta mukaan lähti myös tällainen mainio ja super suloinen kissamuki! x)

hihii <3
Sitten lähdimme pois kauppakeskuksesta. Kello olikin jo niin paljon, että he sulkivat jo ovensa sunnuntaisten aukioloaikojen vuoksi ja me lähdimme käppäilemään pitkin kävelykatua. Yhtäkkiä Mikko soittaa minulle ja kertoo heidän olevan juuri Taikan kanssa torilla. "Täh? Ai niinku nyt vai? No, tuletteks te tänne?" Ja niin me tapasimme vielä hekin. :D

Lopulta tiemme erkanivat. Tytöt lähtivät koteihinsa autoilla ja me Mikon ja Taikan kanssa kotiimme bussilla. Olipas ihanan virkistävää nähdä kavereita ja hengailla kaupungilla ilman ainiaista kiirettä ja taaperon päivärytmien jatkuvaa kolkutusta takaraivossa! n_n Ei tarvinnut hetkeäkään miettiä onkohan jo Taikan ruoka-aika ja tuleekohan Taikan kamalan tylsää. Ei myöskään tarvinnut juoksennella taaperon perässä pitkin käytäviä! Voi että elämä oli joskus helppoa ja ykinkertaista, haha! :''D

Muuten elämään kuuluu tällä hetkellä aika leppoisaa. Ei ole mitään kipeitä deadlineja, kuolettavan tiukkoja rahahuolia tai maailmaa mullistavia perheriitoja. Sellaista sopivan kivaa ja huoletonta, ahh.<3 Iltaisin olen innostunut katsomaan elokuvia ja sarjoja sekä kutomaan toden teolla! Päätin jokin aika sitten yrittäväni nyt tänä vuonna tehdä mahdollisiman paljon joululahjoja itse, ja kutomuksien kannalta asia onkin alkanut rullaamaan mukavasti. Toisaalta, yhtään joululahjaa en ole vielä tehnyt, mutta kudonnut sitten kaikenlaista muuta. :'DD Esimerkiksi tarpeelliset lapaset ja kaulahuivin Taikalle syksyksi! Tällaiset nimittäin:

Olivat muuten juuri oikean kokoiset! (Jos ei oteta huomioon että ensimmäistä lapasta tehdessäni jouduin kutomaan sen KOLME kertaa uudestaan, koska tein ensin aivan liian pienen..) Huivista tuli hassun "pyöreä", sillä se kieriytyi reunoilta rullalle. Kun kuitenkin kokeilin sitä ensi kertaa Taikalle huomasin sen olevan juuri hyvä tuollaisena! Se menee mainiosti tytön pienen kaulan ympäri kaksi kierrosta, eikä ole liian paksu, vaan juuri sopivan kapea. :)

Sellaista meille. Mitäs teidän viikonloppuun? ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti