perjantai 23. lokakuuta 2015

Little things that make me happy

Heipä hei!

Pienimuotoinen bloggaustauko pääsi tahattomasti muodostumaan, lähdettyämme alkuviikosta ex-temporelle reissulle sukuloimaan. Isosiskoni soitti ja kutsui tyttärensä syntymäpäiville. Pahoitteli että kutsu tuli aivan viime tipassa, mutta yhtä lailla oli itse juhlatkin järjestetty. Ensimmäinen reaktioni oli tietysti "Juu, kiitos. Mutta ei kyllä taideta päästä. On niin pitkä matka toiseen kaupunkiin, ja Mikkokin on töissä. Yksin en Taikan kanssa puolentoista tunnin automatkaa vielä oikein viitsi lähteä, kun takapenkillä täytyisi olla joku viihdyttämässä.." Sitten sisko kysäisi, josko isämme voisi tulla Turun lähikunnan työpaikaltaan hakemaan meidät kotimatkallaan heille. "Öööh ai että iskä hakis? Aika villi ajatus! Vaikka toisaalta, mikäs meitä estää tässä lähtemästä?" Ja niin hetken pohdittuani, lähdimme Taikan kanssa parin tunnin varoitusajalla reissuun. IHAN KAHDESTAAN. (Vaikka toki iskän ja muiden perheenjäsenteni avustamana, hehe. :'D)

Nähtiin synttäreillä sukulaisiani ja hekin pääsivät näkemään Taikaa pitkästä aikaa. Tyttö oli niin innostunut uudesta haltioituneesta yleisöstään, ettei malttanut lainkaan pysyä pöksyissä! Esiintyi vain taukoamatta sukulaisten keskellä kaiken huomion päätähtenä tanssahdellen, kierien ja varpustellen, awws.<3 >.<'

Siskon tyttö täytti muuten kymmenen. Ei vitsit, miten järkyttävän vaikeaa onkaan keksiä tuon ikäisille lapsille lahjaa! :'O Toisaalta kyseessä on vielä aika pieni lapsi, mutta samalla kyseessä on jo murrosiän kynnyksellä oleva nuori, joka ei enää niinkään piittaa leluista, mutta on vielä aivan liian pieni teinien tai aikuisten jutuille. Tiedän, että raha on usein päivänsankarin toivotuin lahja, mutta itse yritän välttää niin mielikuvituksettoman lahjan antamista. Pähkäilin pitkään mitä ihmettä keksisimme tytölle lahjaksi, kunnes asia ratkesi kaupassa, nähtyäni lehtihyllyllä jälleen yhden Aikuisten värityskirjan. Kirja siis on kuin onkin suunnattu ensisijaisesti aikuisille, mutta minusta se sopii myös loistavasti lapsen ja aikuisen välimaatsossa oleville tenaville, joille perus värityskirjojen värittely on jo ihan liian noloa ja lapsellista, mutta AIKUISTEN värityskirjan kanssa väsääminen coolia ja jännää. Kyseessä kun kuitenkin on vain hieman monimutkaisemmat kuvat, joiden teemat rajoittuvat luonto-aiheisiin kukkajuttuihin ja abstrakteihin kiemuroihin. (Ei siis mitään varsinaisia aikuisten aiheita, hehe. :'D) Värityskirjan lisäksi napattiin tytölle lahjaksi helpon, mutta hauskan Yazy-pelin sekä kotona ollessamme päädyin äkkiä kutomaan loppuun melkein valmiina olevat raidalliset villasukat ja lisäämään ne paketin sisältöön. Minusta jokin itse tehty lisä on aina pieni, mutta tärkeä sydämellinen osoitus rakkaudesta, sillä todellisuudessa sellaiset lahjat ovat kaikkein arvokkaimpia. :'3 Instagramissa saatoitte nähdä myös tekemäni "kortin". Sellaiset ovat aina hyvä syy harjoittaa sopivin väliajoin nykyisin niin harvoin käyttämiään piirustustaitojaan.


Oltiin yötä vanhempieni luona ja Mikko tuli hakemaan meidät kotiin seuraavana päivänä. Lähtiessämme pikkusiskoni tarttui mukaan kyytiin, ja pääsi viettämään ensimmäiset syyslomapäivänsä meillä, hihi. ^^ Ensimmäisenä iltana pelattiin yhdessä lautapeliä ja valmistin meille itsetehtyä kaakaota, jonka kruunasimme minivaahtokarkeilla, NAMS!<3 Toisena päivänä kävimme yhdessä Ikeassa hamstraamassa kynttilöitä, kokkasimme kiinalaista päivällistä, pelasimme pingistä, söimme jätskiä ja katsoimme elokuvan Iris. Kolmantena päivänä kävimme kaksistaan siskoni kanssa kirppistelemässä (löysimme Taikalle ulkovaatteita), söimme Mikon tekemää thaimaalaista sapuskaa sekä pelasimme Wii:llä. Illalla väsäsin pikapiirakan ja siskoa hakemaan tullut iskä käväisi kylässämme kahvilla ja piirakalla. Sitten he lähtivät kotiin ja me katselimme Mikon kanssa pari jaksoa Twin Peaksia ja minä aloitin uutena kutomaprojektinani lapaset.

Mukavaa kun on koko ajan pientä tapahtumaa ja tekemistä. Viime sunnuntainakin kävimme koko perheen voimin ystäväpariskunnan luona peli-illassa, samalla kun lapset leikkivät yhdessä ja tehtiin herkullista pizzaa. Juuri sellaiset pienet arjen jutut piristävät minua valtavasti ja antavat voimia jaksaa ja innostua jokaisesta päivästä enemmän.

Muita kivoja juttuja ovat mm. tänään aamulla postimiehen tuoma, täydellinen Naketanon takki, jonka päädyin tilaamaan itselleni alennuksesta. En oikeasti juurikaan koskaan tilaa itselleni vaatteita (etenkään kalliita vaatteita), joten tämä kuudenkympin merkkivaate-ostos oli jotain todella villiä. Olen kuitenkin kyllästynyt ainiaiseen tavaroiden hajoamiseen, joten päätin kerrankin panostaa laatuun. Ja noh okei, olihan se takki myös aivan perhanan siisti!! <3__<3 Lisää tulette näkemään luultavasti jossain asukuvassa, stay tuned! 8)

Lisäksi sunnuntaina on jälleen yhdet bänditreenit, ja olen kyllä valtavan innoissani pääseväni treenikselle taas!!! Wihii! ^-^ Sain myös hieman typerän idean hankkia sinne sellainen laulajien käyttämän korkean baarijakkaran, mutta hahaa katsotaan tuleeko tämä koskaan toteutumaan kunnolla. xD

Sellaisia kuulumisia täällä. Mukavaa viikonloppua teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti