perjantai 22. huhtikuuta 2016

EKA OMA BIISI PURKISSA!

Wuhuu! Saatiin Mikon kanssa viimein aikaiseksi työstää valmiiksi meidän ensimmäinen ikioma biisi niinsanotusti lopulliseen kuntoon asti. :---) Eihän siihen tarvittukaan kokonaista bändiä, vaan taitava tietokonenörtti-mies, hehe! ;)

Juuri tämä biisi ei siis varsinaisesti ole se ihka ensimmäinen itse tekemäni kappale, vaan tämä nauhoitettu oli oikeastaan vasta toinen sellainen. Oikeaa ensimmäistä biisiä aletaan ottamaan työn alle tässä lähiaikoina, mutta koska se on melko suuri ja lievästi mahtipontinen, haluttiin "harjoitella" biisintekoa ensin tällaisella helpommalla kappaleella, eli tällä kakkosbiisillä. Ei olla oikeastaan vielä päätetty minkä tyylistä tai genreistä musiikkia sitä haluttaisiin oikeastaan yhdessä tehdä, joten eri biisit saattavat poiketa toisistaan suurestikin, ennen kuin löytyy se niin sanottu oma juttu. Mutta uskoisin sen olevan aika tavallista ja yleistäkin, ettei heti tiedä millaiseksi se oma musiikki-identiteetti oikeastaan muodostuu. Sitäpaitsi, kuka sanoo että saman artistin pitäisi aina tehdä vain yhden tyylisiä kappaleita? ;)

Mutta juuh! Kappaleen nimi on siis It's not our time ja sen sävellykset ja sanoitukset ovat siis minun käsialaani. Mikon osuus oli kitaran soitto sekä tietysti teknillinen puoli (eli oikeastaan kaikki kasaaminen ja saaminen mp3-muotoon asti :'D). Minun osuuteni äänityksessä oli arvatenkin laulu sekä lisäksi piano-osuudet soitin myöskin minä. Muuhun varsinaiseen musiikkiin minulla oli sitten vain sanavalta, sillä kaikki piti Mikon mukaan aina ensin "hyväksyttää Marialla" ennen kuin mitään päätöstä sai kunnolla tehtyä, hehe. >.<'

Mutta pitemmittä puheitta, menkää ihmeessä kuuntelemaan kappalettamme täältä--->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti