maanantai 23. helmikuuta 2015

Arkikuvahaaste 3

Kolmas rehellinen arkikuva elämästämme tulee tässä! Vähän nolottaa julkaista näitä, kun tuntuu että mitä pidemmälle mennään sitä sotkuisempia kuvia saadaan. :''D Osuvampi nimi voisikin olla Sotkukuvahaaste?...

No joo... Kuvassa näkyy aikaisemmin mainitsemani Taikan äitiäitiäiti-asenne, jonka vuoksi sylissä on ihan pakko olla koko ajan. Päivällinen (=kädessäni oleva pikkukulho) onnistuu paljon helpommin vauvan kanssa lattialla kuin vauvan kanssa pöydän ääressä. Lattialla vauva saattaa hyvässä lykyssä innostua leikkimään vieressä olevilla leluilla, eikä äidin tarvitse koko aikaa pitää häntä tiukkaassa otteessa ettei putoaisi.

- Taikan istuminen on tehnyt vähän takapakkia, sillä tällä hetkellä Taika ei enää "viitsi" harjoitella sitä yhtä ahkerasti kuin ennen. Muru nojautuu taakse päin tai valahtaa helposti jommalle kummalle sivulle. Hänen takanaan täytyy joko istua haara-asennossa, jolloin omat jalat tukevat molemmin puolin, tai asetella ympärille kaikkia mahdollisia vilttiviritelmiä ja tyynyjä (siksi niitä on niin paljon myös kuvan lattialla). Päänsä pöydän reunaan kolauttanut bebe kun ei ole kovinkaan iloinen näky kenenkään mielestä. :<

- Sohvan vieressä majailee äidin pakollinen vesipullo, joka täytyy täyttää heti kun se tyhjenee! Juominen on terveellistä ja edistää kehon hyvinvointia sekä on hyväksi painon pudotukselle. Olen onnekseni melko hyvä juomaan, sillä minun ei tarvitse etrityisemmin pakottaa itseäni tyhjentämään suositusten mukaisia litroja päivässä. Jos vierelläni ei kuitenkaan ole isoa juomapulloa suurimman osan ajasta, juominen vain unohtuu.

- Leluja, leluja, leluja... Vaikka meillä miten siivoaisi, lelujen määrä erinäisissä paikoissa on vakio. Ihan turhaa siis nähdä edes vaivaa laittaakseen ne takaisin lelukoriin.

- Sohvalla majailee isin (=Mikon) työkalulaatikko sekä paikkaansa etsivä mikrofoni-salkku.

- Pöydällä satunnaisia vaatteita ja astioita sekä ympärillä Taikan repimiä palasia Ikea- ja vaatelehdistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti