lauantai 23. kesäkuuta 2012

Lontootuliaiset

Näin heti alkuun haluan toivottaa kaikille ihanaa juhannusta ja rentoutumista kesän kiireiden keskellä! :) Eilinen juhannusaattomme meni hyvin rauhaisissa merkeissä, Mikon sukulaisten kanssa mökkeillen ja saunoen. Uskalsin jopa pulahtaa laiturilta veteen asti, vaikkakin yhden kerran vain. >.< Bailut jäivät tänä vuonna meidän osaltamme bailaamatta Mikon juhannuspäiväisen aamuvuoron takia, joten tyydyimme tällä kertaa simppeliin rentoutumiseen saunan ja ruoan äärellä. :) Seura oli erittäin mukavaa, eikä kyllä yhtään haitannut tämä äkkipikainen ratkaisu viettää juhannusta, alkuperäisen kotona löllöttelyn sijaan. :)

Tällä kertaa esittelyyn pääsevät vihdoinkin lupaamani Lontoo-reissulta kotiutuneet ostokseni!

1. Sailor-henkinen mekko:
Jo reissun alusta lähtien aivoihini oli tatuoitunut kuva itsestäni ostamassa lontoolaista mekkoa. Enhän luonnollisestikaan siis voinut olla ostamatta edes yhtä mekkoa, kun kyseinen mielikuva olisi jäänyt kummittelemaan mieleeni ikiajoiksi. :) Kuten kaikki muutkin ostokseni, mekko on peräisin Camden Townista ja erottui silmiini muiden joukosta yksinkertaisella tyylikkyydellään. :----D Alueella myytiin paljon erinäisiä vaatteita, mekkoja mukaan lukien, mutta omaa yksilöä valitessa piti kuitenkin ajatella järkevästi "käytänkö tätä sitten ihan oikeasti Suomessa?"

Maksoin mekosta 25£, mikä siis euroissa tarkoittaa noin kolmeakymppiä. Ostaessani ajattelin hinnan olevan edullinen, mutta seuraavalla kerralla Camden Towniin mentyämme ja halvemmalle torille tultuamme aloin kirota melkein ääneen! Samanlaisia mekkoja roikkui kojussa, jonka edessä oli kyltti "Two Dresses For 14,00£" :(( Buu!! Mitä siis tästä opimme?...... -____-'

Mekko on kuitenkin todella ihana, enkä löytänyt (halvempia samanlaisia yksilöitä lukuunottamatta) yhtäkään parempaa tai minulle sopivampaa mekkoa ostettavaksi. Järkevyyden rajoissa kun piti olla rahankin suhteen. :]

2. Maailman ihanimmat noitakengät:
Camden Townin pikkuputiikkeja tutkiskellessa kenkäliikkeet veivät tietysti tämänkin kenkähiirin puoleensa. Eräs japanilainen liike oli niin uskomattoman syötävän suloinen, että olin valmis hamstraamaan sieltä koko kenkävalikoiman omiin hoiviini! Mikon tarkkailun alaisena minun oli kuitenkin valittava vain yksi pari, jolloin jouduinkin valitsemaan ihanuuksien joukosta vain yhdet onnekkaat.

Kun näin nämä upeat litas-jäljennökset (koska aidot Jeffrey Campbell:in litat maksavat maltaita) sydämeni oli pakahtua ihastuksesta! <3____<3 Otin ne käteen ja ihastelin niitä suurella intohimolla. Harmikseni kuitenkin huomasin kenkien olleen kokoa 35 ja oletin, ettei muita kokoja taida olla edes jäljellä, kun kuulin myyjän puhellen jollekin naiselle kaikkien kokojen olevan jo esillä. Raahasin kenkulit kuitenkin sovitusistuimelle ja aloin kiskoa niitä jalkaani, Mikon kuittailessa vieressä tekojeni järjettömyyttä.

Kengät mahtuivat jalkaani, mutta olivat juuri niin piukat kuin niiden odotinkin olevan. :/ Onnekseni luoksemme tuli kuitenkin myyjä ja kysyi tarvitsisimmeko apua. Sanoin kenkien olevan hieman liian pienet, jolloin myyjä yllättäen totesikin hänellä mahdollisesti olevan vielä samanlaisia kenkiä muussakin koossa. Siinä sitten jännitimme myyjän kaivatessa kaappiaan, kun yhtäkkiä hän toteaakin löytäneensä viimeisen parin, joiden koko on 37!!! Syöksyn sovittamaan kenkiä ja ne ovat minulle sopivat! 8) 36:set olisivat voineet istua vielä paremmin, mutta siinä tilanteessa mieleni ei tehnyt muuta kuin huutaa haalleluuujaaa!!<33<3<3<<3 Kengät kustansivat muistaakseni 39£, eli noin viisikymmentä euroa.Viimeisenä shoppailupäivänä huomasimme omistavamme vielä sen verran matkarahaa, että pystyimme ostamaan kummallekin vielä yhdet viitisenkymppiä maksavat matkatuliaiset! Mikon uudesta laukusta inspiroituneena (Troop London, samanlainen kuin kuvassa) ajattelin itsekin hankkia itselleni jonkin hyvän, laadukkaan ja kestävän laukun.

Kiertelimme kaikki mahdolliset laukkuiikkeet ympäri Camden Townia, mutta yhdestäkäänään sitä oikeaa ei löytynyt. Eräässä intiaanimiesten puljussa oli yksi aika lupaava yksilö, ja meinasinkin napata sen mukaani, kun kuitenkin huomasin laadun olevan kakkaa. :( Nahkainen hihnakin oli leikattu miten sattuu ja metalliset tapitkin olivat laitettu suttuisesti ja huolimattomasti. Ei siinä muuten mitään, jos laukku olisikin maksanut muutaman kympin, mutta KUUDESTAKYMPISTÄ haluan kyllä saada vastineeksi LAATUA.


Etsinnät alkoivat mennä jo hyvin epätoivoisiksi ja meinasinkin jo jättää viimeisen lontoo-ostos -tilaisuuteni käyttämättä, kun satuimme kulkemaan jo aikaisemmin ihailemani liikkeen ohitse. Muunmuossa EMP:lle jälleenmyyvä korsettiliike houkutteli jälleen sisäänsä ja sieltähän minä viimeisen tuliaiseni löysinkin!<3

 3. Nahkakorsetti:
Burlesk:in musta nahkainen kaunokainen vei huomioni ja lopulta myös voitti ruskean yksilön kanssa kokeneen kaksintaiston! X3 Edellinen korsettini oli samaa merkkiä, ja palvelikin minua ahkerasti peräti kolmisen vuoden ajan! Tilalle olin jo ajat sitten haaveillut nahkaisesta kaunokaisesta, jonka odotan tietysti olevan laadukas ja kestävä. Mahdollisesti myös edeltäjäänsä kovempikuntoinen kaveri.

Liikkeeseen astuttua laukkuhankinnat katosivat saman tien pois mielestä ja valintani oli selvä kuin päivä! "Korsettihan sen olla pitää! Miten saatoinkaan edes ajatella toisin?!"

Siellä peilin edessä sitten nytkästelin miesmyyjän kiristäessä takanani korsetteja yhä piukemmalle. Kun oikean valinnan korsetti lopulta kiikkui muovipussissa käsivarrellani, euforian tunne oli sanoinkuvaamaton!<3
Vihoviimeisin ostoksemme Camden Townissa on kuitenkin vielä paljastamatta. >:3 Harkitsin pitkään asian kertomista blogin puolelle ylipäätään, mutta lopulta päätin räväyttää ja siittää ihmismielien paheksunnat uuteen uskoon! Vihoviimeisin ostoksemme oli nimittäin VESIPIIPPU.

4. Vesipiippu:
Heti ensikertaa Lontoon vesipiiput nähdessäni syttyi sisälläni kipinä ostaa yksisellainen omakseen! 8) Vesipiippua poltellaan Lontoossa to-de-lla paljon, ravintoloiden, baarien ja muuten vain kahviloidenkin yhteydessä ihan kadun kulmilla. Liikkeet omistavat noin metrin kokoisia vesipiippuja, ja myyvät niiden poltteluaikaa asiakkailleen.

Itse olen kokeillut vesipiippua joskus kaverilla, ja kiinnostuinkin siitä heti. Ideana on siis vesipohjainen savu, joka "suodatetaan" makukasvisekoituksen läpi. Googletelkaa jos kiinnostaa tarkemmin, mutta kyseessä ei siis ole huume, kannabis tai muunkaanlainen kielletty ainesosa ja vesipiipun polttelu on yhtä epäterveellistä kuin tupakan polttaminen, ellei jopa vähemmän.

Oma vesipiippumme on noin puolen metrin korkuinen ja saimme sen hyvällä diilillä hintaan 22£ sisältäen vielä kaksi pakettia hiiliä ja kaksi erilaista makusekoitusta! 8)) Oon ihan huippuinnoissani uudesta hankinnastamme ja toimivuuteenkin olen aika tyytyväinen! :) Makuna ollaan kokeiltu omenaa ja se kieltämättä onkin melkoisen herkullinen! 8----) Täytyy  vain ruveta miettiä, mistäs näitä lisämakuja voisi ostaa ihan täältä kotoSuomesta?..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti