keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

I'm Blue

Pitkästä aikaa vietimme eilen Mikon kanssa yhteistä vapaata iltaa! Kävimme kaupoissa ja kirpparilla, kuuntelimme torin puhallinorkesteria ja joimme limonadia. Seikkailuun mahtui myös lyhytmuotoinen rupattelutuokio humalaisen nuorukaisen kanssa. Tuttavuus ei sinällään ollut mielestämme erityisen mieluinen, kun henkilön otsaa koristi tatuoitu natsiristi ja puheet olivat luokkaa "Jumalauta vedin eilen turpaan yhtä saatanan porilaista! Kyl ne porilaiset kelpaa vaan hakkamiseen!"

Eilen päälle päätyi sama vaaleansininen lentoemäntä-kauluspaita (h&m) kuin edellisessäkin merkinnässä sekä muutama kuukausi sitten kirpsakalta metsästetty pyllynyöritys-hame. Asu oli tällä kertaa MELKO sininen, mutta jostakin syystä se ei minua tällä kertaa haitannut! Tuli lähinnä vain hento ja kesäinen olo, mikä oikeastaan kummastuttaa itseänikin.

Eilen löysin itselleni myös uudet kävelykengät! 8) Nämä supermukavat balettitossuja muistuttavat nahkakengät tulevat varmasti näkymään jaloissani usein, ja laadukkuutensa vuoksi pääsevät mitä luultavimmin vakikenkieni sijaisiksi!

Ja kertokaahan minulle, mikä ihmeen kissamagneetti tuo vessan vesireikä on olevinaan?! >:O Meidän katit repii jatkuvasti sen ritilän paikoiltaan ja tuijottelee kiinnostuneina tyhjää (ja luultavasti haisevaa) viemärireikää! ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti