torstai 20. syyskuuta 2012

HippiFairy

Tässä eilisen asua. Oli vähän turha päivä kun käytiin vain ajelulla Superkirppikselle ja takaisin ja turha siis siksi ettei kirpparilta löytynyt sinä kertana oikein mitään. (marian_turhien_paivien_maaritelmat.com) Okei, ajo-opetuksen kannalta on tietysti hyödyllistä harjoitella ajamista joka päivä, mutta minusta turhauttavalta tuntuukin ajella ilman päämäärää. Eilenkin siis oli keksittävä vaikka väkirin jokin ajettava kohde.

Vaikka Paulo Coelhon Alkemistissakin selviää itse matkan olevan arvokkaampi kuin sen päämäärä ja elämän tarkoitus on itse elämä, niin kyllä se turha ajelu tuntuu minusta vain bensan tuhlaukselta. Sori, Paulo.

Yllä olevat vaatteet ovat kuitenkin melko uusia! Molemmat viimeisimmältä kirpparireissulta (jos eilistä ei lasketa) ja kumpikin edulliseen hintaan, Me Likey!<3 Toppi: 0,50e, alunperin Seppälästä, ja Hame 3e, alunperin Gina Tricotista. Olin jo hetken aikaa ajatelut tarvitsevani lisää tummanpunaisia yläosia ja tämän marjapuuron värisen topin löytyessä kauaa ei tarvinnut miettiä. Ja vaikka S:n kokoisena se näyttikin alunperin hämäävän pieneltä (=noin 15cm halkaisijaltaan), oli venyvä ja vanuva resorimainen trikookangas meikäläiselle täysin istuva.

Ärsyttävää ostaa kaupassa yläosia kokeilematta, arvioiden niiden suuruutta silmämääräisesti paidan roikkuessa pelkästään henkarilla! :( Kerrankin ostin h&m:ltä ihanan ruskean, murretun värisen pitkän topin, jonka hämäävä trikoo sai minut valitsemaan S:n sijasta M-koon. Heti ensi kertaa kotona sen laitettua päälle tajusin mokanneeni pahemman kerran. Vatsan kohdalta kun paidan sisälle olisi täysin luontevasti mahtunut vielä toinen kappale Mariaa ja kimppakivaksi vielä vaikka Mikkokin. 8( Eipähän ole tullut sitäkään siis käytettyä. Löysät vaatteet vain kun ovat niin... lumppuja..?.

Vaikka hame onkin Ginasta, sen yllättävä ja leikkisä muoto sai minut ihastumaan. ÖuÖ Pahoittelen kohteliaasta yleistyksestäni, mutta jotenkin kyseinen liike tuntuu myyvän vain niitä supertylsiä ja yksitoikkoisia trikoo-teini-vaatteita! D8 Ei sitä etteikö farkkuja ja trikoopaitaa saisi koskaan yhdistää, mutta kun kyseinen persoonaton "asu" tuntuu aina näkyvän jokaisen kaupungilla vastaantulevan teinin päällä. O_o C'moon guys! Niin paljon jännittävämpiäkin vaatteita on olemassa!

Noniin ja siinä hän esittelee tyytyväisenä repsottavaa minihelmaansa.. :__D

Kello on muuten nyt vasta 8.40 ja datailen tässä sopivasti yöpuvussani ennen koulun JA KOKEEN alkua. Mikon harjoittelu kun alkaa aamuisin aina seitsemältä ja herran heräilyt 06.30 aikoihin herättää toisinaan lopullisesti minutkin. Harmi sinänsä, sillä tänään olisi kerrankin syytä valvoa pitempään! ;> TONIGHT TAMPERE CALLING!!! WOHOO WOHOO~ ~*~~*~~*~
Hyvää viikonloppua teillekin toivottaa tanssiva virtahepo-keiju! XD Bye!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti