maanantai 17. syyskuuta 2012

Red Rain

Heipsan. Tänään ollaan oltu koko päivä kotona. Saatuani selville ainokaisten tuntien "ergonomian kertaus" ollessa vapaaehtoisia (=ei pakollisia), päätin jäädä kotiin lukemaan huomiseen lääkehoidon tenttiin. Tai siis sitähän minun pitäisi tehdä. Koulu- ja elämämotivaatio ovat tällä hetkellä jossain niin hukassa, etten yksinkertaisesti keksi yhtään syytä pakottaa itseäni tekemään "kunnollisia asioita". Aikuisten asioita.

Eilen kävimme Mikon kanssa jälleen ajelulla. Minusta taitaa tulla aika hyvä kuski, ajatellen ajaneeni eilen Porista Raumalle vaikka kyseessä olikin vasta kolmas ajopäiväni ikinä. \o/ Tai no joo, olenhan minä joskus ajellut jossain parkkipaikoilla jne, mutta laittomia juttuja ei lasketa. Niin ja siitä parisuhteen säilyvyydestä ajo-opetuksen myötä voin sanoa meillä menevän aika hyvin. :3 Toki niitä muutamia rattiragetuksia on tullut, muttei onneksi kuitenkaan mitään sen suurempaa. Rauhallinen opettaja + nöyrä opiskelija = hyvä tulee.

Alkaa hiljalleen tympiä tämä oman naaman änkeminen joka helkkarin postaukseen. Toisaalta, emmeköhän me kaikki bloggaajat olla jonkin sortin narsisti-pyllyjä niin mitäs sitä mainetta sitten kumomaankaan. Tänään vaihdoin turhaan päälleni kotihousujen sijalle tummanpunaisen Lindexin pitkähihaisen sekä kirpparilta hankitun, XXL:stä tuunatun trikoohameen. Illalla on kyllä bänditreenit ja voihan niitä kivoja vaatteita kai pukea omaksi ilokseenkin.

Ekassa kuvassa mun tän päivän aktiviteetit; metsämansikka-tee ja keksi. Tokassa jälleen lähitulevaisuudessa häämöttävä hiustenvärjäys-operaatio, uusi barbie-lelua muistuttava deudoranttini ja nykyisin käyttämäni apteekki-hammastahna. Maistuu kamalalle, mutta pysyvätpähän suuaftat ja -rakkulat loitolla. Suosittelen muillekin samasta ongelmasta kärsiville. Maksavat kyllä viitosen per tuubi, mutta eivät sisällä sulfaatteja!

Kolmannessa kuvassa Puhdistus-elämyksemme eväät. Neljännessä mummolta ja vaarilta syntymäpäivänä saamani käpy-kukkanen ja viimeisessä pikkusiskoni Miran Tallinasta tuoma puu-kissi.<3 Rakastan kissoja, kiitos sisko-muru.

Eilisen kaupunkiajelun ulkoiluhetkiä. Tällainen se syksy on minun mielessäni. Tämänhetkinen ikkunan takana riehuva sää on niitä viltti-iltoja varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti