tiistai 15. tammikuuta 2013

Purple Puppet Pie

Byhhyh! Kerrankin kun koulu alkaisi vasta kymmeneltä, meitsi herää jo ennen seitsemää!  /__\  Eikä se uni nyt tietenkään suo enää tulla uudelleen, ihan turhaa toiveajattelua sellainen... Noh, saattepahan blogipäivitystä näin heti aamutuimaan, jeii.

Alkuviikko on ollut aika täyttä tekemistä. Maanantaina aloiteltiin jälleen bändin kanssa uutta vuotta, tosin tästä lähtien ilman torvisteja. :( Herrat kun lähtivät sitten armeijaan enkä heidän paluustaan osaa kyllä sanoa juuta enkä jaata. Toisaalta muutos on ihan positiivinen, sillä nyt vapaudumme siitä ainiaasta ajatuksesta "eei se biisi käy kun siinä ei ole tilaa puhaltimille". Ja Palmgren-opiston bändi kun olemme, ei ole aikaa turhille soveltamisille vaan joka esiintymiskerralle on saatava kasaan uusia kappaleita... Noh, uusin soittelumme Lenny Gravitzia passaa ainakin mulle mitä mainiommin! Saa nähdä kuinka pitkälle tässä vielä mennäänkään. ;)

Mekko - Lindex, Vyö - Seppälä
Bänditreenausten jälkeen sain itseni vielä perus maanantai-iltaiselle salikäynnille. Ne illat kuntosalissa ovat ainiaasti varattuja kansainvälisille opiskelijoille, mutta näähh, eiköhän sinne yksi naikkonen aina mahdu vähän juoksentelemaan matolla! Sitäpaitsi kun taidan oikeasti olla tyyliin koulun salimme ainoa juoksumaton käyttäjä, etten usko sen siis hirveästi haittavan ketään muita. :----D

Eilen ei ollut koulua joten päätin hyödyntää päivän ainoan aktiviteettini, laulutunnin, täysillä! Käppäilin keskustaan yli puoli tuntia ja rakkuloin samalla jalkani uusista kengistä. Tulipahan siis päivän liikunnat siinä samalla, vaikka olinkin onneissani otettuani pyörän matkaani! Rakkulaisilla kantapäillä kävely kun ei ole kovinkaan hääviä... :D

Tänään uppoudutaan taas kouluun ja tehtäviin ja toivon vain jaksavani sinne viikonloppuun. Kunnes taas alkaa uusi viikko ja on taas saatava itsensä reippaaksi. -_____-' Loppuun muutamat ruokakuvat, mutta muuten puolestani hyvää päivänjatkoa teillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti