maanantai 29. heinäkuuta 2013

Green Lace Summer Fairy

Meikäläinen on taas täällä! Arkeen palaaminen on aina yhtä epätodellista, kun taakseen jättää elettyjä huikeita hetkiä! *___* Niin pitkä ja toisaalta taas lyhyt viikonloppu oli niin täynnä kaikkea parasta ja odotettua, ettei sitä voinut maksaa takaisin kuin hetkittäisellä karmaisevalla kurjuudella. Mutta, everything comes with a price! Kaikesta huolimatta se oli just eikä melkein ja on jäädäkseen mielen syöväreiden kiemuroihin ikiajoiksi.

Niistä tapahtumista kuvineen ja kaikkineen paremmin joskus toiste. Tällä kertaa puran tänne vain muutaman jaloissa pyörineen asukuvan.~

Hiljattain kirpparilta löytämästäni myrkynvihreästä kudotusta pitsineulepaidasta on muodostunut yksiä vaatekaappini suosikkeja. Toinen must-juttu on samoin hetki sitten hankkimani intiannorsu-kaulakoru sekä erinäisiä härskejä mielikuvia ihmisille tuova musta helminen rannekoru. Niin ja huivi, jonka aina silloin tällöin saan ängettyä sydänpinnien tilalle päähäni. Niistä jutuista muodostuu meikäläisen kesäinen indie-lookki.

On muuten jännittävää huomata miten oma tyyli ja maku kehittyvät ja muuttuvat erityisesti vuodenaikojen vaihtuessa. Kesäisin hippievaihe kukoistaa, kun taas talvisin goottihtava angstiMaria näkyy viikon jokaisena päivänä. Sellainen kai sitten olen sisältänikin. Erilaisia persoonaalisuuksia tosin uskon löytyvän ihan jokaisella, eikä niiden lievään havaitsemiseen tarvita diagnooseja.

Tässä vielä muutama kuva samaisen maanantaipäivän luontoretkeltämme grillaamisen ja vuorikauristelun merkeissä ihanien tytsyjen kanssa<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti