torstai 4. heinäkuuta 2013

KinuskiKettu

Moips! Viettelen juuri taas yhtä pikkuista vapaapäivää palaillen huomenna jälleen työn ahertamisen pariin. Eilen illalla haluttiin järjestää Mikon kanssa jotain vähä erityistä, ja lähdimmekin herran iltavuoron jälkeen Kirjuriin fiilistelemään auringonlaskua. Olin hakenut meille kaupsta Fazerina-jätskit (omnomnomm<3) sekä Lidlistä kesäolutta ja maailman parhaimpia juustosipsejä! Viltin päällä, ja myöhemmin ilman viilentyessä siihen kääriytyneenä, pieni ulkoilma-istuskelu oli ihan mukavaa. Miksei päivän tapahtumia voisi yhtä hyvin käydä läpi vaihteeksi muualla kuin ruokapöydässä tai olohuoneen sohvalla. : )

Yllä näkyvä uusi hame löytyi muuten eilen yllätyksellisesti Lidlistä! Otin sovittamatta kuuden eron riskin ja raahasin riepun kotiin. Värivalinta oli erikoinen omastanikin mielestä, mutta Mikko kommentoikin ettei olisi huomannut mitään uutta hameen ollessa musta. Kinuskin ruskea sävy sopii hauskasti tumman ruskeaan neuleeseen ja vyöhön sekä kulahtaneen oranssin tukkaani.

Äiti sanoi että näytän tällaisella tukalla ketulta, jonka turkin väri on haalistunut auringon paisteen jäljiltä. Omalla tavallani pidän siitäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti