keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Outo mutta siisti

Sry kissankarvat...
Huhh mikä päivä! @___@'' Tytön neuvolakäynti sekoitti koko päivän unirytmit, minkä seurauksena ollaan monta tuntia yhtä soittoa vain koitettu saada neiti nukkumaan. Todella hermoja raastavaa sekä niin henkisesti kuin fyysisestikin kuluttavaa touhua. Jossain vaiheessa keinot vain loppuvat ja nukuttamismetodit on aloitettava alusta. Kun kyseistä rutiinikierrosta kuitenkin jatketaan jo kymmenettä kertaa, alkaa  tuntua jo melko turhauttavalta. u___u'' Vaikka vauvat ovatkin pikkuisia ja söpöjä, onneksi he myös kasvavat ja muuttuvat kommunikoiviksi ja ymmärtäviksi lapsiksi. Uskon hartaasti että jo muutaman vuoden päästä tällaiset päättömät huudot ovat silkkaa historiaa jota muistellaan hymy huulilla.

Neuvolakäynnistä sen verran että tytsy on jälleen kerran kasvanut, pituutta on nyt 2kk:n ikäisenä 57cm ja painoa noin viisi ja puoli kiloa. Tämä oli muuten ensi kerta kun kävimme täällä Turussa neuvolassa (siis terveydenhoitajalla eikä lääkärin vastaanotolla) ja voin onnekseni todeta meidän neuvolatädin olevan aivan ihana!<3 Pelkäsin suuresti että minua taas katsotaan pahasti ja kummastelevasti kun kerron syöttäväni vauvallemme rintamaidon lisäksi korviketta, mutta tämä  tuntui ymmärtäneen tilanteemme täysin. Ei yhtään moittivaa lausahdusta tai paheksuvaa vihjausta! Vain kannustavaa ohjeistusta ja kehuja kuinka hienosti tyttömme onkaan kehittynyt ja oppinut monia taitoja. :')

En ollut esimerkiksi edes tiennyt että vauvan tarkkaavainen katseleminen tarkoittaa sitä että vanhemmat ovat huomioineet tätä hyvin ja jutelleet hänelle paljon. Vauvan tarkkaavaisuus ja kontaktin ottaminen kun ovat kuulemma suoraan yhteydessä siihen paljonko vanhemmat (=vauvaa hoitavat tahot) sitä hänelle antavat. Jos ei vauva saa sellaista vastavuoroisesti itselleen, ei hän itsekään osaa antaa sitä muille.

Paita ja hame: H&M, legginsit: e-bay, kengät: VegaBond, kangaskassi: Tiger
Kuvien asu on eiliseltä. En tiedä pitäisikö näitä "mustat kamppeet + sukkikset/legginsit" -asuja sen erityisemmin kuvailla ja esitellä täällä, mutta tätä linjaa nyt pukeutumiseni nykyisin pääasiassa noudattaa. Nämä kyseiset legginsit olivat kuitenkin niin häröt että haluisin ehdottomasti ikuistaa ne blogiin asti. : D Olin jo pitkään halunnut hankkia jotkut oudommat kuvioleggarit ja alkukesästä päätin tilata sellaiset e-bay:sta. Näiden kuosi jos joku on outo, ja silti samalla niin siisti. XD Saa nähdä tuleeko näitä käytettyä muutamaa kertaa enempää vai rakastunko näihin niin että päädyn hankkimaan vaatevarastooni toiset. >. <'

Heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti