tiistai 9. syyskuuta 2014

2KK

Meidän pikkuinen tytsyli täytti tänään kokonaiset kaksi kuukautta! ;___;<3 En kestä! Enkä käsitä miten aika on mennyt näin valtavan nopeasti!!!

Huomenna menemme murun kanssa neuvolaan joten saapi nähdä paljonko tämä mussu on kasvanut viimekertaisesta lääkärin tarkastuksesta. Siitä ei tosin ole vielä kovin pitkä aika, mutta sanotaanhan sitä että vauvat kasvavat huomattavia määriä jopa viikossa! :')

Tytön vatsakivut ovat vihdoin alkaneet hellittää *koputtaa puuta*. Hän kiukuttelee nykyisin paljon vähemmän ja ennen pitkään jatkuneet iltahuudot vaihtuivat nyt vain lievään väsy-itkeskelyyn. :') Toivon todella että samanmoinen meininki jatkuu myös tästä eteenpäin ja kaikilla perheen jäsenillä on hyvä mieli ja rauhallinen tunnelma.<3 Hankkimamme Disfatyl taitaa todella toimia!

Unia ovat myös helpottaneet Suomi-äiti New Yorkissa -blogin postaus siitä, millaisia keinoja vauvan hyvään nukuttamiseen kannattaa noudattaa! Esimerkiksi juuri tuo väsymyksen ensi merkkien seuraaminen sekä enintään 2h kerrallaan hereillä pitäminen ovat toimineet meillä mainiosti! Kun varastoon kertyy riittävästi (=paljon) unta, vauvakin on huomattavasti tyytyväisempi ja rauhallisempi mitä ennen! :') Miksei tällaisia juttuja opeteta neuvolassa tai vaikka jo synnytyslaitoksella??

Kaikkea sitä kuitenkin opitaan kantapään kautta kokeilemalla. Onneksi kikkoja tulee vastaan jo nyt eikä silloin kun tyttö olisi ollut jo 2 vuotias. : D

Onnea onnea rakas!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti