keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kakkukekkerit

Heipparallaa!

Meillä ollaan juhlittu urakalla, sillä eilen Mikko täytti kokonaiset KAKSKYTKUUS vuotta, huh! :'O Alunperin suunniteltiin pitävämme vain pikkuiset kahvittelut herran sukulaisten kanssa, mutta vatsataudin vuoksi (kyllä, heKIN saivat sen meiltä..) suunnitelmat muuttuivat viime hetkellä. Olin hieman murtunut saatuani kuulla heidän perumisesta, olin nimittäin suunnitellut ja juuuri hankkinut kaikki ainekset kyseisen päivän tarjoiluille. :'( Päätin kuitenkin että jotain on tehtävä, ja huutelin Turussa asuvien kamujemme facebook-ryhmässä vapaaehtoisia herkuttelijoita suunnitellulle sunnuntaille, jolloin sukukahvien oli tarkoitus tapahtua. Onneksi epätoivo-kutsuuni vastattiin myöntävästi, ja kotiimme tulvi nelikko ahkeria syöjiä! x3 Musertunut sydän pakahtui innosta päästyäni leipomaan pitkästä aikaa sormet syyhyen!

Päivän asuna toimi kesällä hankittu H&M:n mekko sekä luottovyö Seppälästä. Haluaisin jo löytää tuolla vyölle jonkun uuden korvaajan, mutta tämän kaltaisia "pehmeitä vöitä" ei vain perus kaupoista enää löydy. :'< Ehkä seuraavaksi lähden kaivelemaan ebay:ta tai etsin vastaavanlaisia kirpparilta. Siksak-sukkahousut - H&M.

Tarjoiluja oli pöydässä neljän päälajin muodossa. Kaksi suolaista ruokaa: kylmäsavulohirullia ja tonnikala-kasvispiirasta (samoja kuin tein Taikan nimiäisiin) ja kaksi makeaa jälkkäriä: mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella sekä päivänsankarin toivomaa Baileys-kakkua.

Viimeisin näistä sai paljon kehuja, joten ensikertalaisuudesta huolimatta lopputulos taisi olla onnistunut. :')) Kokeilin myös ekaa kertaa ikinä tuota vuosia sitten lahjaksi saatua pursoitinta ja sain sillä (ja valkosuklaalla) aikaiseksi jännittäviä pintakuvioita! Miksen ole uskaltanut kokeilla sitä aikaisemmin?? Näyttävän näköistä ja kuitenkin suhteellisen helppoa. :) Niiden tekeminen muistuttaa myös hieman piirtämisen kaltaista taiteilua, jossa vain luovuus on rajana!

Repeilyä. :D Ja tooga-bileistä jäänyt kyltti.
Syömisiä jäi jäljelle vielä sen verran, että sovittiin porukan kokoontuvan uudestaan tiistaina. :'D Silloin tuhottiin loput jälkkärit, hakattiin tekkeniä ja pelattiin uusintamatsi Rappa Kalja -lautapeliä. ^^

Mikon "kolmipäiväiset" synttärijuhlat saivat tänään päätöksen hänen vanhempien tuntua aamukahvittelemaan meille. :3 Eilen kaupasta hyvään hintaan löytämäni Dolce Gusto:n kahvikone loi herkulliset cappuccinot ja Mikon kaupasta tuomat tuoreet mustikkataskut tekivät aamusta täydellisen.<3 Hieman kiirehän siinä tosin tuli ennen kaikkea tuota, sillä edellisillan vieraiden jäljet jäivät arvatenkin siivoamatta. Vaikka kuinka sitä ajattelee että "no ihan sama, tulkoot ne porukat kerrankin vähän epäsiistimpään kämppään", niin kuitenkin viime tipassa tulee siistittyä paikkoja hullun pyörremyrskyn tavoin. Haha. :D

Että sellaiset kekkerit meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti