torstai 30. huhtikuuta 2015

Aarteita ja Aatteita

Kirjoitin juuri jokin aika sitten tekstin, miten kirpputoreilta ei koskaan löydy mitään järkeviä tai meidän tarpeisiin sopivia vauvavaatteita tai -tavaroita. Joudun kuitenkin (ainakin osittain) nyt syömään sanani, sillä pari päivää sitten kävimme aivan huipussa lastentarvike-kirpputorissa Seesamissa! 8) Tiesin kyllä lastenvaate-kirppareista ennestään, mutta kerran yhdessä (huonossa) sellaisessa käytyäni en jaksanut innostua asiasta sen enempää. Facebokin kautta törmäsin kuitenkin edellä mainittuun lupaavalta vaikuttaneeseen kirppikseen Kaarinassa ja päätin järjestää perheemme visiitille sinne.

Saavuttuamme paikalle aloin hihkua ilosta heti tultuamme sisään. Wou, niin paljon tilaa! Niin paljon vaatteita! Valinnanvaraa riitti ja jo ensimmäisestä vaatetangosta huomasin hintojenkin olevan pääosin kohdillaan. :) Pari euroa per vaate on minusta juuri oikea määrä kolikoita mitä käytetystä lasten vaatteesta voi minusta pyytää! Valikoimasta löytyi toki myös kalliimpiakin (merkki)vaatteita, mutta pääosin hinnat oivat edullisia. Mikko sanoi minun olevan kuin lapsi karkkikaupassa lappaessani hullun kiilto silmissä syliini kasoittain halpaa tavaraa. :'D Kassalla tuli kyllä pieni hupsista-fiilis kun yhteissummaksi tuli jopa 30 euroa, mutta kun loppujen lopuksi tätä tarpeellista tavaramäärää ajattelee, kyseinen luku ei ole yhtään paha. Tässä kaikkea ostettua.

Housut: 2e, punainen body: 1,5e, huppari: 3e ja tiikeripaita (taisi kyllä olla poikien puolelta, mutta who cares! :D) 1,5e.

Kaksi kevät-takkia. Alempi 2,5e ja vaaleanpunainen (Tommy Hilfiger!!) 7e.

Ihanan ihana tuleva synttärihame(!) 6e.

Sekä kirjoja: 2e/kpl, palapeli: 2e, pöllönaulakko: 1,5e ja Röllin parhaat laulut CD: 3e (Mikko halusi tämän :'D).

Olin jo pitkään toivonut löytäväni Taikalle lisää (hyvän hintaisia) lasten kirjoja ja nyt vihdoinkin sellaisia löytyi! :) Typy rakastaa istua sylissä ja kuunnella kun hänelle luetaan satuja! ^.^ Päivänsäde ja ihana aamu -kirjaa luettiin jo tänään ja kovasivuisen kirjasen kuvitus oli aivan ihanan valloittava väreineen ja keijukaispölyineen (glitteriä).

Erityisesti sydäntäni lämmitti kuitenkin tuo Pienen Harmaakanin kiireinen päivä -pop up kirja! Niin soma ja suloinen!<3 Ei ehkä vielä ihan ajankohtainen Taikalle, jos toivoo 3d-kuvituksen säilyvän ehjänä, mutta tulevaisuudessa varmasti hänkin osaa katsella sivuja nätisti. :)

Taika sensuroimassa nassuaan "Ei mitään yhteiskuvia äiti!"
Maanantaina oli kirpputori-reissun lisäksi muutenkin melko aikaansaava päivä, kun Mikolla oli vapaatakin. Saatiin vihdoinkin itsemme siistimään pikkuruinen takapihamme ylikasvaneista nurmikkoruohoista sekä kitkettyä pienistä "kukkapenkeistä" rikkaruohoja. Kyseinen projekti on ollut meidän to do -listalla siitä saakka kun olimme tänne viime kesän lopulla muuttaneet, mutta ikinä aika tai jaksaminen eivät tahtoneet riittää pihalle asti. Täällä sisätiloissakin on tarpeeksi paljon pintoja ja tavaraa siivottavana. Niin ja lisäksi vielä vauva...

Nurmikko siis pääsi melko huonoon kuntoon, kun sitä ei missään vaiheessa leikattu vaan annettiin rehottaa villisti koko loppukesän ja syksyn. Ruoho on siksi osittain mennyt huonoksi, mutta eiköhän se tuosta pikkuhiljaa palaudu. Pihamme pinta-ala on niin pikkuinen ettei olla raaskittu hankkia sinne mitään erityisiä ruohonleikkuu-välineitä. Tuota nurmikkoa siis lyhennettiinkin (melko alkeellisesti kylläkin) sellaisilla isoilla puutarhasaksilla. :D

Vähän sateisia kuvia, hehs. Tuon alemman otoksen oikeassa kulmassa oli järkyttävä oksaryteikkö kuihtuneen pensasläjän jäljiltä. Mikko pisti sen pieneksi ja aika tyhjältähän tuo pihapläntti nyt näyttää...


Samaisena päivänä päätimme myös lähteä koko perheen voimin vaunulenkille. Tai no "vaunu"lenkille, sillä olivathan ne vaunut kyllä mukana, mutta vauva kulki puolet matkasta sylissä. u___u' Taika ei vain sitten MILLÄÄN viihdy vaunuissa! Hetken aikaa ehkä, mutta jos reissu kestää yhtään pitempään hän alkaa itkeä ja rauhoittuu vain syliin päästyään. Ollaan yritetty huijata ja puijata, höpötellä, viihdyttää, lisätä vauhtia, tutittaa, antaa makupaloja, ottaa mukaan leluja sekä kääntää kasvot menosuuntaan päin. Mikään ei tunnu toimivan. :( Syliin on vain ihan pakko päästä tai muuten saamme nauttia raivona huutavasta kakarasta.

Ruokakaupassakin on nykyään ihan perus settiä että toinen päätyy jossain vaiheessa kantamaan muksua ja toinen työntää ostoskärryjä. Auta armias jos joskus mennään ajatuksissamme ottamaan mukaan kauppaan myös rattaat! ~.~ Silloin pitäisi olla mukana vielä kolmas käsipari joka työntäisi lopulta niitä rattaita... Huoh!

Vaikka suurimmalta osin Taikan kasvaessa myös hoitaminenkin helpottuu, niin jotkut asiat muuttivatkin yllättäen hankaliksi. Tyttö viihtyy nykyisin vallan loistavasti itsekseen lattialla lelujen parissa, kun taas ennen niin hyvin sujuneet kauppareissut ovat nyt täyttä soveltamista. Yksin ei ruokaostoksille voi vauvan kanssa ainakaan enää lähteä. :/


Mutta sellaista meidän elämään nyt kuuluu. Lähiaikoina on tapahtunut vähän muutakin kaikenlaista, mutta siitä en nyt jaksa tänne ainakaan tältä erää alkaa kirjoitella.

Viettäkäähän mukavaa vappua! Meillä ainakin on suunnitelmia vaikka millä mitalla, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti