lauantai 24. syyskuuta 2016

Syysasu + My day
Jeeeii! Vihdoin saatiin aikaiseksi toteuttaa pitkästä aikaa asukuvaukset! 8) Mua on alkanut oikein toden teolla harmittamaan, miten vähäisiksi asukuvien ottamiset ovatkaan jääneet kaiken tämän viimeaikaisen videobloggaamisen myötä. Mutta nyt sitten! Nauttikaamme jälleen asusta! :---)

Tultiin tänään takaisin kotiin Raumalta. Käytiin vähän sukuloimassa useammassa paikassa, ja oli mukavaa nähdä vaihteeksi myös niitä "kaukaisempia" ihmisiä joita ei tule kovinkaan usein nähtyä. :'3

Eilisen asuvalinnaksi päätyi ihanaista leijonankeltaista neuletta, korkeakauluksista raitapaitaa (jota on tullut käytettyä aivan liian harvoin) sekä lempihamettani, joka harmikseni paukahti tänään rikki vetoketjusta ja toivon vain saavani sen vielä jollain lailla korjattua. :''( Tuli taas niin oikea minä -olo tuossa kokonaisuudessa! Jotenkin lähiaikoina en ole jaksanut panostaa pukeutumiseeni lainkaan niin paljoa tai osannut tehdä kokonaisuuksista tarpeeksi itseni näköisiä. Näissä kamppeissa oli kuitenkin hyvä ja kotoisa olo.<3Semisti muuten jännittää kun ensi viikolla (ylihuomenna!) mulla alkaa taas uusi harjoittelujakso terveyskeskuksessa! :'o En ole jotenkin vieläkään kunnolla toipunut edellisestä harjoittelusta, niin saapi nähdä miten osaan keskittää ajatukseni tähän... : S Toisaalta on ehkä jopa suotavaakin olla ajattelematta ylimääräisiä, vaan saapua paikalle avoimin ja rentoutunein mielin. Kunhan vain tämä pienoinen syysflunssa viitsisi jo pikkuhiljaa loppua! D:

Mutta pitemmittä puheitta, tsekkailkaa ihmeessä myös uusin my day -videoni ellette ole sellaista vielä kerinneet katsomaan. :) Palaillaan ensi kerralla, moi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti