torstai 16. elokuuta 2012

Braid Me

Eksyttävien yöunien tanssi ottaa minut mukaansa nykyään joka yö. Palautuminen kestää päivä päivältä kauemmin ja alankin ajatella jonkin astraalielämien ohjaavuus -kurssin tarvetta. Muussa tapauksessa Mikko saa kyllä tulla Insidious-leffan tavoin hakemaan minut tuonpuoleisesta. On kyllä muuten erittäin katsomisen arvoinen elokuva, suosittelen.

Ennen eilistä työvuoroa päädyin leikkimään hiusteni kanssa ja tein pienen "tutoriaalin" vaihtoehtoisesta työkampauksesta. Jos siis pitkien hiusten ainiainen niskanuttura alkaa hiljalleen kyllästyttää, tällaista hiuspiristystä arkeen voi kokeilla.

Jaa hiukset silmämääräisesti kolmeen osaan. Aloita reunimmaiset letit ohimoilta ranskanlettimäisesti ja jatka sitten tavallisen letin tapaan latvoihin asti. Keskimmäisen letinkin voisi letittää samanlaisesti, mutta itse tyydyin ihan vain tavalliseen lettiin.

Sitten letitetään kolme lettiä yhdeksi suureksi letiksi ja saadaan aikaan tämännäköinen megalettikasautuma. Ei ole ehkä kaunein kampaus ikinä, mutta pysyvätpähän hiukset kurissa. (vaikka kyllä niiltä mummoilta tulikin kehuja ;__;) Näin saa muuten myös estettyä tukan heilumista puolelta toiselle sillä toisin kuin tavallisella letillä, tämän megaletin avulla tukan pituus hieman "lyhenee" ja sen kokonaispaksuus pitää kokonaisuutta paremmin paikoillaan.

Olen muuten itse ehkä surkein letittäjä koskaan! Ranskiksenkin tekeminen vaatii hermoja, sillä yleisin tulos on sekava ja epämääräinen takkujen sarja. Puhumattakaan nyt mistään vesiputousleteistä, joiden tekemistä en ole edes yrittänyt... Ehkä olisi vihdoin aika tarttua härkää sarvista ja opetella kaikki monimutkaisimmatkin lettikampaukset?

No okei, olen ihan suhteellisen hyvä letittämään muiden päitä, mutta ongelmana onkin omien hiusten käsittely. Takaraivoon kun vain on niin hemmetin vaikeaa ylettyä... ;__;

Pahoittelen muuten tuosta ainiaasta vessanseinästä taustalla. Kyseisessä huoneessa kun vain sattuu olemaan kämppämme paras valaistus ja paras mahdollisuus itselaukaisimen käyttöön. Palkatkaa joku (tai tulkaa itse) minulle yksityiskuvaaja niin kyllä niitä photoshootteja alkaa ilmestyä jos minkälaisissa ympäristöissä!

Osallistukaahan myös tähän arvontaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti