maanantai 20. elokuuta 2012

Kihlajais-Grillajaiset

Lauantaina vietimme läheisten ystäviemme kanssa kihlajais-grillajais -pippaloita. :) Päivä alkoi kauppareissulla ja Akselin poimimisella kaupalta. :---D Vaikka ruokaa ja juomaa olikin ostettu itse p-päivää varten jo etukäteen, tuli hätäinen aamukauppakäynti kuitenkin tarpeeseen. Itse olen ihan mieletön stressaaja vieraiden tullessa luokseni kylään. "Onkohan ruokaa nyt varmasti riittävästi?!? Mitä jos joku ei pidäkään kananmunista?! Entäs jos omat juomamme loppuvat kesken, se olisi todella noloa!!"

Kihlasormuksenikin päätyi kihlajaisjuhlaksi vaihtumaan korvaavaksi hätäratkaisuksi. Varsinainen sormukseni kun tuntui kuitenkin lopulta hiukan liian suurelta ja lähetettyäni sen takaisin alkuperäiseen liikkeeseen pienemmäksi vaihdettavaksi, piti kihlajaisiksi kehitellä jokin sijainen. :/ Odottelin sen saapumista takaisin jo viime viikon loppupuolella, mutta pettymyksen koettua toivon sen vain saapuvan mahdollisimman pian. >.<'

Tira tuli luoksemme jo perjantaina, joten he olivat Akselin kanssa ensimmäiset vieraamme. :) Hengailimme jonkin aikaa meillä, valmistelimme ruokaa ja pakkasimme kamat kasseihin.

Otettiin toisistamme söpöily-pariskuntakuvia, meidän osaltamme hieman epäonnistunein lopputuloksin. >:'DD

Onneksi jotkut silti osaavat olla suloisia. Awww<3 :'3

Saatiin lahjaksi "Kiinni on ja pysyy" -kortilla kuorrutettua sampanjaa ja NAIMISIIN-kirjan! XD Koin lievää ahdistusta noinkin painostavista ja suoranaisesti häihin viittaavista lahjoista, mutta huumorin avulla sekin saatiin oikaistua aika hyvin. :---D Kihlautuminen kun vain kuulostaa niin paljon lievemmältä kuin NAIMISIINMENO, vaikka liittyykin siihen hyvin konkreettisesti.... D__D''

Kotichillailun jälkeen suuntasimme kohti ulkoilmaa. Grillipaikkanamme toimi kirjuriluodon takana sijaitseva pieni puistoalue. Siellä on valmiiksi asetetut penkit, pöydät, grilli ja jopa ilmaisia polttopuita käytettäväksi. Lisäksi paikka sijaitsi mukavasti joen varrella, joten maisemistakaan ei ollut pulaa. :)

Grillasimme ja nautimme lämpimästä kesäsäästä koko loppupäivän ja illan. Jenna saapui paikalle hieman myöhemmin, jolloin grillailimme pihvejä uudelleen. :---DD Useamman tunnin jälkeen, illan hämärtyessä ja muuttuessa pikkuhiljaa yöksi, aloimme kasata kamppeemme ja suunnistaa kohti kotia. Jatkopaikalle oli mentävä jalkaisin, mutta pieni kuntoilutuokio oli moisen syöpöttelyn jälkeen aika hyvä tai ainakin tarpeellinen ajatus.

Bileet jatkuivat pitkään ja loppuivat party-animailailun jälkeen vasta myöhään yöllä. :---DD Kiitos kovasti kaikille osallistujille! Taas ensi kertaa ja uusia pippaloita odotellessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti