maanantai 27. elokuuta 2012

Crazy Cottage Trip

Huhheijaa! Sanokaa mitä sanotte, mutta oma koti ja oma SÄNKY ovat maailman parhaimpia paikkoja! Eilen kotiuduimme kaksipäiväiseltä mökkireissultamme ja nyt voi taas hetken levätä ennen seuraavan viikonlopun latobileitä.

Mökillä meininki oli ainoana naisena äijäporukassa olemisesta huolimatta aika mieletön. Syömistä ja saunomista ja pääsinpähän saarnaamaan meidän kaikkien kauniimman sukupuolen edustajien puolesta naisten haluista ja tarpeista. Huoh. Ei siitä sitten sen enempää. :----D Kamera pysyi harmillisen paljon piilossa, vaikka tulihan sentään muutamahko otos ikuistettua. ;) Kuvat kertokoot puolestaan.

Älkää kysykö. :-----DD Aina vain kun jotain jossain tapahtui, kuului huuto "Mariaa!!" ja sinne oli marssittava kameran kera.

Melko hempeää<3

Noiden touhujen perässä ei pysynyt kukaan...

huivi-KappAhl, paita:H&M, housut:2nd hand(Seppälä), vyö:Mikon
Håå? 8o Bussia odotellessa~

Kaatumisien, laukku-unohtelujen, mustien lettujen, lattialla nukkumisen ja lähes tyhjän veneen bensatankin voimin seikkailusta tuli muistamisen arvoinen! >-< Kiitos siitä kaikille osallistuneille!!

Tänään aloitettiin taas koulu, eikä tiukka aikataulu tahtoisi antaa millään periksi huville ja rentoutumiselle. Eiköhän sellaista olla kuitenkin jo hetkeksi aikaa saatu riittämään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti