sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Juhlatamineissa

Oli melko vaikeaa löytää tämän kevään ylioppilasjuhliin sopivaa juhlapukua tämänhetkisten muotojeni kanssa. : D En halunnut tuhlata omaisuuksia äitiysmallistojen juhlamekkoihin, sillä tiesin käyttäväni tarvitsemaani pukua mahdollisesti vain yhden kerran. Päätin siis alusta saakka kokeilla onneani tavallisten naisten vaatemallistojen valikoimissa valitsemalla niistä sellaisia, jotka voisivat empire-ominaisuuksien vuoksi mahtua mahani kanssa päälle. :')

Kävin muutama viikko sitten H&M:llä juhlamekkometsästysretkellä ja yllätyin kuinka paljon tarjolla olikaan avaria ja mahasta tilavia maksimekkoja! Pukukoppiin asti päätyi useampi kappale, vaikka olin kuvitellut löytäväni kaupasta enintään muutaman vaihtoehdon verran. Positiivinen yllätys kääntyi kuitenkin kaikkien vaihtoehtojen hylkäämiseen, sillä vaikka lähes kaikki löytämistäni mekoista menivät päälle, yksikään ei millään tavalla näyttänyt siinä hyvältä. :( Vyötärölle suunnitellut kiristysnauhat menivät väärään paikkaan ja helmat jäivät töröttämään rumasti tehden minusta lähinnä telttaa muistuttavan mollamaijan... Vaikka tiesin alusta saakka että tuskin yksikään mekko todella näyttää päälläni tässä tilassa erityisen hyvältä, en suostunut tuhlaamaan rahojani sellaiseen, jota ei ikimaailmassa kehtaisi pukea ihmisten ilmoille.

Onneksi menin pettymyksissäni vielä tsekkaamaan H&M:n "arkivaatteiden osastoa", jossa sitten sattumoisin törmäsinkin tällaiseen ei niin juhlavaan, yksinkertaiseen, mustaan, puuvillaiseen maksimekkoon. Pehmeän kankaansa ansiosta tämä laskeutuu kaikeista mahakurveistani huolimatta kuin unelma!<3 Ja mielestäni näytin tässä jopa aika hyvältä. :')

Ylppärijuhlat menivät osaltani mukavissa merkeissä. :) Ihanaa kun miehen sukulaiset alkavat olla jo sen verran tuttuja, ettei niiden seura enää jännitä ja voi olla aika lailla oma itsensä. Juttelu ei ole enää niin kiusallista aiheiden hakemista, vaan rentoa rupattelua hyvän ruoan ja juomien parissa. ^^ Vaikka tarjoilut olivatkin erittäin herkullisia, harmitti kyllä hieman skumppailujen jääneen tänä vuonna minulta pois. Mikäs sen hauskempaa kuin juhlia kesäisiä pirskeitä seitinohueissa hiprakoissa, hihi! >_<'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti