maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vadelmaista asua

RV 38+4
Heiippps! : > Vointi on taas ihan mahtava, muutamia satunnaisia supisteluja lukuunottamatta. Toisaalta, niitähän saisi tulla jo mielellään enemmänkin ja vielä sellaisina että ne johtaisivat johonkin suurempaan...... : D Äh, minähän niiiin lupasin aikoinaan ettei minusta tule ikinä sitä nalkuttavaa "Syntyis jo, syntyis jo" -valittajaa, ainakaan ennen laskettua aikaa! >.<' Niin moni ensisynnyttäjä kuitenkin synnyttää vasta lasketun ajan jälkeen, joten turha hätiköiminen näin aikaisin on vielä typerää. Mutta aaaaa!!! The DAY koittaa jo KYMMENEN päivän päästä!!! Ssssekoannn! 8---O Any minute now!!

Mikolla oli viimeyönä yövuoro, ja harvinaisesti tällä kertaa herra on onnistunut nukkumaan univelkojaan koko päivän. ^^ Yleensä ollaan kumpikin huonoja nukumaan pitkään aamuisin ja päivisin, vaan yövuorojen jälkeen unta tulee saatua vain muutaman vaivaisen tunnin verran. Mikon herättyä tänään kuitenkin vasta iltapäivällä ja toipuiltuaan unipöpperöistään hetken, lähdimme käymään ostoksilla kaupassa.

Tuntui kovin mukavalta poistua pitkästä aikaa (=muutamahkoon päivään) kotoa ja laittaa päällensä vaihteeksi jotain muuta kuin kotipöksyjä tai -mekkoa. Mitään uutta ja yllättävää asua ei näillä kurveilla enää saa oikein aikaiseksi, mutta haluan ottaa kaiken irti viimeisistä mahdollisuuksistani saada blogiin vauvamahallisia asukuvia. >.<

Tuo marjapuuron vadelmainen väri on muuten aivan ihana!<3 En tosin tiedä, mihin muuhun kyseistä sävyä voisi nätisti yhdistää muuta kuin mustaan? Mutta eipä se minua haittaa. n_n Jossain vaiheessa ajattelin oranssinpunaisen tukan näyttävän kaikkien punertavien sävyjen kanssa hassulta, mutta eipä se kummasti enää oudoksukaan.

Oranssihtaviin kulmiinikin olen nykyisin tottunut. Minusta on oikeastaan aika kivaakin, että voin nykyisin sutia kyseisellä vaaleammalla kulmakynällä surutta niin paljon kuin huvittaa, toisin kuin ennen jouduin säännöstelemään ja rajottamaan mustanruskeaa kynääni todella pidättyväisesti. Pidän muutenkin nykyisin vähän paksummista kulmista, enkä ehkä siksi jaksa ottaa niin kovaa stressiä myöskään niiden nyppimisestä. xD

Tämmöisiä ei-niin-ihmeellisiä kuulumisia mulle. : > Ensikertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti