lauantai 21. kesäkuuta 2014

Keskikesä

Hyvää juhannusta teille! : ) Meidän keskikesän juhlinnat toteutuivat eilen, käytyämme Raumalla ensiksi grillaamassa minun vanhempiemme luona, ja mentyämme sen jälkeen illaksi Mikon porukoiden veneelle meren rannalle. Sää oli aivan hirmuisen kylmä ja tuulinen, joten kovin kesäisiä fiiliksiä ei vapaasta ja herkkujen täytteisestä illasta huolimatta tullut. ^^' Muuten grillailu ja sukulaisten näkeminen oli kuitenkin kivaa. :')

Tänään juhannuspäivänä Mikolla on iltavuoro, joten lähdimme eilen myöhään illalla ajamaan takaisin Poriin. Ystäväpirskeet jäivät tänä(kin) vuonna meiltä väliin, mutta sovimme että ainakin ensi vuonna sitten tähän juhannus"kiroukseen" on tultava loppu! Voin vaikka itse järjestää pippalot meillä, varsinkin jos silloin asumme kodissa, missä meillä on oma piha ja grillausmahdollisuudet! Uujeeaa!! 8---)))

Jännitin hieman, miten näin neljännelläkymmenennellä raskausviikolla uskaltaa enää lähteä minnekään kauas synnytyssairaalasta, mutta kaikki meni kuitenkin erittäin rauhallisissa merkeissä eikä synnytys oletettavastikaan lähtenyt sinä reissuna käyntiin. >.<' Tuntui kieltämättä hassulta hyvästellä vanhempia ajatuksella "tämän jälkeen näemme luultavasti vasta kun minä olen jakautunut kahdeksi", mutta toisaalta hinku vauvan syliin saamiseen on jo niin kova, että olisin ollut tyytyväinen viettäväni jo juhannustakin kolmihenkisenä perheenä. :'>

Laskettuun aikaan on enää naurettavat viisi päivää aikaa! @__@' Ajatus niin nopeasta aikataulusta tuntuu hurjalta, mutta samalla koko aikakäsitys on hiljalleen menettänyt minulle merkityksensä. Supistuksia tulee päivittäin, eikä nyt sitä enää yhtään tiedä milloin synnytys alkaa. Päivä voi olla huomenna tai viikon päästä. Tai sitten se voi tapahtua vaikka ensi yönä! Huhh.... Tuntuu etten nykyisin puhu enää mistään muusta, mutta tämä vain on niin big deal, etten käsitä sitä kunnolla vielä itsekään. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti