tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kirpparien Kammotukset, osa 1

Törmäsin jokin aika sitten hulvattomaan blogiin nimeltään Paskat Kirppislöydöt. Sen kuvat (tai ainakin osa niistä) sai minut ja satunnaisesti koneelle vilkuilevan mieheni hihittämään hulvattomasta typeryydestään tai vähintäänkin hymähtämään ääneen "mitksi oikeesti tuollaista on edes olemassa". Erään yhä tälläkin hetkellä mieltäni traumatisoivan postauksen linkitin jopa ystäville! :'D Kyseessä on siis paskojen kirpputorilöytöjen kuvaamista ja niiden kammottavan/nolottavan/järjettömän olomuodon aiheuttavan tunnetulvan jakamista muiden kanssaihmisten kesken.

Aloin miettiä miksen minäkin ryhtyisi taltioimaan kirpputoreilta löytyneitä kauheuksia muistiin, sillä jokusen sellaisen elämäni aikana nähtyäni on jälkeen päin harmittanut miksen tajunnut ottaa kyseisestä rumuuden perikuvasta otosta, muitakin ihmisiä viihdyttämään. Ja näinhän syntyi ajatus tästä, uudesta juttusarjastani nimeltään Kirpparin Kammotukset!

Tämän aihealueen kuvat tulevat tuskin koskaan sopimaan muun blogini sisältöön (toivottavasti ei!), mutta siitä huolimatta haluan piristää lukijoitani tällä nololla arjen huumorilla. :) Ei siis muuta kuin avosylit valmiiksi, sillä täältä pesee ensimmäinen törkeä löytö!Siis OIKEASTI mitä helvettiä?? XD En ole oikein koskaan erityisemmin ymmärtänyt tuon kaltaisten härskien esineiden hienoutta, mutta tuo on kyllä aika jäätävä! Tavallaan käsitän että tämänkin persoonallisen teroittimen(?) on varmaan joku saanut lahjaksi, niinkuin pilke silmäkulmassa, mutta silti. En edes kehtaisi säilyttää tuollaista kotonani, vaikka se lojuisi jossain kaapin syöväreissä! Mietin myös hetken tämän tarkoitusta. Teroitin? Kynäteline?... Mmmikä?.. 

Kunnes käänsin sen toisin päin.


Okei, ei teroitin vaan kynäteline. Mutta mitä hittoa ÄÄNTELEVÄ??! O___O' Oh god... Ikävä kyllä (not!) mukanani ei ollut kynää jotta olisin voinut kokeilla millaisia ääniä tuosta hirvityksestä lähtee. Ja vielä tuo hinta _viisi_euroa_! Huoh....


Mitä mieltä olette tällaisesta löydöstä? Ja ymmärrättekö te tämän kaltaisten "vitsikkäiden" pervouksien päälle?

Entäs mitä tuntemuksia uusi juttusarjani teissä herättää? BUU/JEE? ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti