perjantai 12. kesäkuuta 2015

Fiftarimamma menee uimaan

Hellou rakkaat lukijat/kaverit/stalkkerit/fanit/vihaajat siellä ruudun toisella puolen! Toivottavasti teillä on kiva päivä! :)

Tämä mamma kävi eilen ensi kertaa tänä kesänä (ja ööö moneen vuoteen muutenkaan) uimassa ja vieläpä ulkoilmaisessa maauimalassa, wou! 8) Uiminen on aina ollut mulle vähän ristiriitaisia fiiliksiä aiheuttava juttu, koska tavallaan vedessä pulikoiminen on jeejee, mutta toisaalta uimaan lähtemiseen liittyy paljon ärsyttäviä ja työlaitä juttuja. D: Sellaisia ovat mm. pitkäkestoiset sheivaussessiot, ihon rasvaussessiot (herkkä iho), uimisen jälkeiset kuivattamissessiot, meikittä oleminen julkisella paikalla sekä lisäksi yleinen epämukavuus kökkiä vähäpukeisena ihmisten ilmoilla. Pari päivää sitten ystäväni, ja ex-mitalisti uimari(!!!), kuitenkin ehdotti haluaisinko lähteä hänen kanssaan pulikoimaan kesäiseen maauimalaan ja päätin että tarjoukseen on tartuttava nyt tai ei koskaan! :'D

Vesi oli yllättävän lämmintä! Tuuli sen sijaan viilensi ikävästi märkää ihoa aurinkoisesta säästä huolimatta. Oli kuitenkin kamalan ihanaa leikkiä valaita, kellua meritähtinä, kokeilla vesijuoksua sekä ihan vaan uida pitkän tauon jälkeen! ^-^Mutta mitä vielä! Tämä fiftaribiksuihin änkenyt mamma aikoo ihan oikeasti nyt julkaista itsestään koko maailmalle kuvan itsestään uikkareissa! OMG!

Vielä jokunen kuukausi sitten vannoin etten TODELLAKAAN aijo näyttäytyä tämän kuntoisena julkisella paikalla saatikka pistää kropastani kuvia nettiin. Mulla ei ikinä riittäisi pokkaa ja rohkeutta osallistua mihinkään bikinikunto-haasteisiin tai muutenkaan myöntämään että olisin muka sinut kroppani kanssa.

Sitten menin eilen kokeilemaan näitä hiljattain hankkimiani korkeavyötäröisiä bikinejä ja päätinkin muuttaa mieleni! Hah! :D Ei elämä oo niin vakavaa! Joten tässä mä nyt oon, ylipainoisena enkä vieläkään raskauskiloista eroon päässeenä rantahylkeenä poseeraamassa peilin edessä lähes nakuna! xD Jotenkin en vaan jaksa välittää ja oon oppinut ottamaan elämässä rennommin. : > Toki haluan ja pyrin vielä tavoittelemaan unelmieni kroppaa, mutta enää en halua tuhlata aikaani surkutteluun ja masisteluun 24/7 ettei asiat menekään toivomallani tavalla.

Ehkä ensi kesänä olen lähempänä toiveideni vartaloa, tai sitten en ole. Siitä huolimatta kieltäydyn ajattelemasta sitten kun, vaan yritän elää tässä ja nyt.


Hauskaa viikonloppua kaikille! Menkää ihmeessä tekin porskuttelemaan makikseen! ^^ Mikolla alkaa tänään kesäloma joten täällä päässä ollaan enemmän intona kuin moneen viikkoon. 8) Moi!

3 kommenttia: