maanantai 8. kesäkuuta 2015

Arkikuvahaaste 8

Arkikuvahaaste jatkuu, hitaasti mutta varmasti. Ja tässä on sen kahdeksas siloittelematon arjen osanen.

Kuva on tältä aamulta ja se kiteyttää hyvin juuri tämän hetkiset perheemme fiilikset. Minua väsyttää aivan kamalasti. Taas. Syynä voi olla ainakin Taikan yöllinen, kello kolmen vireyspiikki, jonka seurauksena vuoroteltiin Mikon kanssa tuudittamisvuoroissa ainakin neljästi. Sanonpahan vain, että onneksi on olemassa se toinen joka tuuraa, sillä yksin tulisin tämän myötä melkoisen hulluksi. Pikkutypyllä kummasti riittää unettomista nukkuma-tunneista huolimatta virtaa myös päivisin eikä nuorehkosta iästä huolimatta äipän energiatasot tahdo millään riittää pienen tallustelijan perässä pysymiseen, niin paljon kuin tahtoisinkin.

Toiseksi väsymyksen syyksi voisin arvailla eilisen kilpirauhas-lääkitykseni annoksen unohtumisen, tai tarkalleen ottaen myöhäisen ottamisen, joka johtui siitä että vietettiin viikonloppua Raumalla.

Tästä päästäänkin kolmanteen väsymyksen syyhyn, joka on lauantai-illan riennoista johtuva valvominen aamuyön pikkutunneille asti. Viikonloppuna olimme nimittäin perinteisessä jokavuotisessa (tällä kertaa tosin ehkä viimeiseksi jäävässä) ulkoilmafestari-tapahtumassa lapsuuden kotikaupungissani vanhojen ystäviemme kera. Kylmyydestä ja sateesta huolimatta oli aivan huippuhauskaa, eikä kyllä kaduta hetkeäkään että päätettiin epäsuotuisista olosuhteista huolimatta luikerrella paikan päälle! Ja voi sitä nostalgia-ryöppyjen määrää, kun hiihdettiin läpi vanhan kotikaupungin katujen kuivien sidujen kanssa ja saatiin osaksemme maalaisjunnujen oudoksuvat katseet kun oltiin kuulemma niin hippejä. Haha! :'D Toisaalta, kun asiaa alkaa miettiä ulkopuolisen näkökulmasta, maastonvihreä takkini, yhdistettynä oranssiin Kånken-reppuun ja siihen kiinitettyyn joogamattorullaan saattoi olla aika partiolaisvibainen yhtälö. Lisäksi tietysi vielä vieressä kävelevä jeesustukkainen mies...

Oli väsymykseni syy mikä tahansa, hörppään avuksi ekstra kahvin ja toivon jaksavani raahautua illemmalla varaamalleni jumppatunnille. Sellaisia kun olen vältellyt viime viikkojen aikana melko tehokkaasti.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti