perjantai 26. kesäkuuta 2015

Muuttoa!

Heipparallaa täältä muuton keskeltä!

Blogin puolella (ja muuallakin sosiaalisessa mediassa) on ollut osaltani melko hiljaista, kun ensiksi vietimme ihanaa juhannusviikonloppua ja heti sitä seuraavana maanantaina aloitimme muuton. Alkuviikon ajan kuljetimme asuntojen välillä pienempiä laatikoita sekä expedit-hyllymme osia. Kaiken sellaisen, minkä pystyimme kantamaan omin voimin, mikä tarkoittaa kahta aikuista ja (vielä tovin sellaiseksi luokiteltavaa) vauva. Kieltämättä kolmistaan muuttaminen oli äärimmäisen hidasta ja hankalaa, mutta halusimme tehdä kaikkemme heti siitä asti kun saimme käsiimme uuden kämpän avaimet.

Keskiviikkona Taika lähti pariksi päiväksi hoitoon isovanhemmille ja me puolestamme saimme tänne muuttoavuksi Mikon veljet. Huh, miten paljon nopeammin tavarat vaihtoivatkaan paikkaa! Aloitimme hommat kymmeneltä ja lopetimme seitsemän aikaan illalla, ruokatauot mukaan lukien. Eilen torstaina lähdimme kahdestaan Mikon kanssa vielä viimeisen kerran vanhalle asunnolle loppusiivouksen merkeissä ja saimmekin kuurattua kaiken suunnilleen neljässä tunnissa, plääh miten rasittavaa! ~_~' Kaikkina muina mahdollisina aamu- ja iltahetkinä purattiin tavaroita uudessa kämpässä, eikä hetkeäkään ollut tekemisen puutetta.

Lihakset ja erityisesti jalat ovat näiden päivien ajan olleet erityisen kovilla, mutta jollain kierolla tavalla olen jotenkin jopa nauttinut tämän kaltaisesta tekemisten rumbasta, vaikka toivonutkin tietysti koko ajan pääseväni köllöttelemään sohvan syöväreihin. Nyt kaikki suurimmat tavarat alkavat vihdoin olla paikoillaan, vaikka jokunen laatikko onkin yhä purkaamatta. Tärkein tehtävämme oli kuitenkin saada pakolliset jutut toimimaan (kuten hankittua pyykkikoneelle uusi liitin, asentaa lampuille tarvittavat koukut sekä itse lamput paikoilleen, raivattua kulkutilaa lattioille) ja tehdä asunnosta pikkulapsi-ystävällinen. Meidän neiti kun pääsee minne vain, joten MITÄÄN työkaluista lasiesineisiin ei saa lojua tämän saatavuus-alueella.

Aijon palailla tänne vielä juhannusjuttujen sekä muun raportoimatta jääneen merkeissä, mutta tällä kertaa kuulumiset jäävät tähän. Katsotaan miten paljon kaiken tämän yhä järjesteltävän ja siivottavan keskellä ehdin päivitellä. Joten nähdään taas joskus!


Lähdössä siivoamaan vanhaa asuntoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti