maanantai 15. kesäkuuta 2015

Rockabilly Summer

Toivottavasti tykkäätte asukuvista, sillä niitä tulee tänä kesänä riittämään! :D Tässä meinaan taas yksi tämän päivän looki.

Hameet ovat vahvassa osassa tämänkin hellekauden pukeutumistani ja huomaan taipuvani yhä useammin rockabillyn teeman saloihin. Kissarajauksista alkaa oikeasti tulla arkimeikin kulmakiviä ja puna pääsee koristamaan huulia aina kun on yhtään enemmän aikaa nähdä meikkiin vaivaa.

Tänään olisi tarkoitus lähteä koko perheen voimin keskustaan katselemaan ihmisvilinää ja inspiroitumaan aurinkoisesta ilmasta. ^-^

Vaatetus taitaa olla kokonaan hooändämmän talosta, vaikka osa siitä onkin ostettu toisen käden kautta. Paksupohjaiset lenkkarit ovat mahtava Vegabondin löytö kirpparilta muutaman vuoden takaa, jotka ovat ikävästi jääneet aivan liian vähäiselle käytölle. Sen asian aijon kuitenkin korjata ja onneksi kengät eivät voi jäädä pieniksi.<3

Illalla suunnitelmissa on katsoa yhdessä ystävän kanssa huikean Orange Is The New Black -sarjan uusinta kolmastuokkaria! 8---) Viettäkää tekin kiva päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti