sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Dolly-Lolly

Voi vitsit miten paljon uusia inspiksiä ja asu-ideoita tuleekaan näiden uutukaisten saappaiden saavuttua ilahduttamaan garderoobiani! *-* Tuntuu että vaatekokonaisuuksien kanssa mennään niiden kera aivan uusiin ulottuvuuksiin, ja pistänpä päälle melkein mitä tahansa, näytän väistämättä joko a)supersankarilta, b)pääpahikselta c)aminehahmolta tai d)maksetulta naiselta. :''DD Hahaa!

Mikään niistä ei varsinaisesti ole mielestäni pukeutumisen suhteen kovin huono juttu, vaikka pitäähän sitä toki olla tarkkana ettei lookista tule täysin vääränlaisia viestejä. Erityisesti jos liikun sen näköisenä yksin pimeillä kaduilla... Pistäähän tämän kaltainen "erikoisempi vaatetus" vähän silmään, kun muut kanssaeläjät kulkevat lähinnä farkuissa tai lökäreissä, mutta mitä siitä sitten. Itse tykkään tästä ihan hulluna, ja koen olevani minä, enkä harmaaseen massaan soluttautunut tylsimys.

Neule-2nd hand (H&M), Kauluspaita-2nd hand, Vyö-Lindex, Hame-H&M, Saappaat-H&M
Tämän kertainen vaatecombo koostui jokunen vuosi sitten kirppikseltä löytyneestä lyhythihaisesta army-henkisestä kauluspaidasta, jo aikaisemmin monta kertaa hehkuttamastani henkkamaukan hameesta sekä jostain kauan sitten kaappiini päätyneestä nahkavyöstä.

Hain tähän asuun ehkä jonkinlaista sotilaallisuutta, mutta samalla tyttömäisyyttä ja hempeyttä. Yhdistettyäni jykevän vyön ja sotilaallisen paidan nukkemaiseen hameeseen ja naisellisiin saappaisiin, kokonaisuudesta tuli juuri minulle sopiva, ehkä hieman steampunkahtava vapaa-ajan asu. Pelinörttimäisyys taitaa hieman paistaa vaatemaustani lävitse, mutta eipä se ainakaan itseäni haittaa juuri yhtään. :D

Mitäs mieltä olette asusta? Vierastatteko itse pukea päälleen arkena muuta kuin farkkuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti