torstai 3. syyskuuta 2015

Pikku Myy

Voih miten suloisen Pikku Myy -paidan löysinkään Taikalle kirpparilta! Paituli on kokoa 92, mutta päätettyäni tänään kokeilla sitä tytön päälle, huomasin sen olevan jo todella sopivan kokoinen! Se oli mielestäni niin söpön mallinen ja sopi Taikalle niin hyvin, että päädyin ottamaan tytöstä tällaiset pienimuotoiset asukuva -photo shootsit. :'D Viime kertaisista kun onkin jo tovi aikaa. (Voi apua miten pikkuiselta typy niissä  näyttää! Ja huomatkaa huima tukan kasvu!)

Paidasta tuli lievästi mieleen sellainen Marimekon taskumekko, jollaista kaikki äidinkielen opettajat tunnetusti käyttävät, ja se oli sopivan vekkulin ja riiviömäisen oloinen, niinkuin on tämä meidän tyttäremmekin. >.<' En normaalisti maksa käytetystä lasten paidasta lähes viittä euroa, mutta tämän kohdalla en malttanut jättää sitä hyllylle. Toisaalta, ottaen huomioon tämän olevan Suomalaista tuotantoa ja Muumi-merkkiä, neljä ja puoli euroa ei nyt niin iso hinta taidakaan olla.

Kyseisellä kirppisreissulla löytyi muutenkin todella hyviä ja tärkeitä juttuja Taikalle! Käytiin pitkästä aikaa Kaarinan Seesam-lastenkirppiksellä ystäväperheen kanssa ja sain metsästettyä matkaamme mm. tytölle hyvän ja sopuhintaisen talvihaalarin sekä -kengät! :) Sellaisia ei oikein tahdo useinkaan löytyä oikeaa kokoa, ja jos sitten löytyykin niin hinta saattaa olla aivan liian kova 2nd handina ostettavaksi. :/ Tällä kertaa kuitenkin lykästi ja nyt on yksi taakka harteilla vähemmän ennen talven tuloa. ^^

Oletteko te tehneet lähiaikoina hyviä kirppislöytöjä?

2 kommenttia: