maanantai 21. syyskuuta 2015

Witchy Boots

Vähän noita-vibaista asua jälleen! Tänään laitoin uudet polven yli yltävät saapas-poposeni osaksi vaatetuskokonaisuutta ja noh, hemmetin hyvältähän ne näytti! *u* Ainakin niinkuin omaan silmääni... Eikä muuten näyttänyt mielestäni lainkaan yhtä "epäsiveelliseltä" kuin jos minulla olisi ollut pelkkä minihame, sukkahousut ja matalat kengät, koska nuo saappaathan ovat vähän niinkuin housut? :D Ainakin ööm osahousut, tai jotain? Hmmm...

Saappaiden kaveriksi (koska nehän ovat luonnollisesti se tämän asun jyvä) nappasin kaapista iselleni erittäin epätavallista vaatetusta. Beigeä ja harmaata, ja vieläpä yhtä aikaan samassa asussa, wou! Kaiken muun päällä olleen kuitenkin oltua mustaa, koin kokonaisuuden vielä ihan itselleni sopivaksi ja jopa aika kivaksi! Itseasiassa tuon neuletakin "siipihärpäkkeet" ovat oikeasti tosi jännät tuolla tavalla vyöhön yhdistettyinä, miksiköhän en ole tajunnut tehdä sitä aikaisemmin? Vai olenkohan tehnyt... Kyseisen kangaskappaleen silittäminen olisi toki voinut olla ajankohtaista, mutta meh, tällä mennään tällä kertaa.

Neule-2nd hand (Esprit), Paita-2nd hand (H&M), Hame-Lidl, Vyö-H&M, Sukkahousut-Lidl, Saappaat-H&M
Näissä vaatteissa käytiin tänään koko perheen kera ruokaostoksilla. Kyllähän tämä vähän epätavallinen asu ehkä noin niinkuin arkimeiningeiksi oli, kun tuli semisti käännettyä ohikulkijoiden katseita.Viimeistään kanssaeläjien huomiota tuli vangittua kuitenkin saatuamme aikaiseksi järjestää keskellä markettia medium-kokoisen pariskuntariidan. -_-' Yeah, aina niin palkitsevaa tapella keskellä ihmisjoukkoa, usean silmäparin alla...

Jos muuten haluatte minulta jonkinlaista viisasta neuvoa parisuhde-elämästä (tulikin muuten tässä yksi päivä mieleen olleeni viimeksi sinkkuna SEITSEMÄN vuotta sitten! O_o), muistakaa oikeasti että saatuanne lapsen KAIKKI tulee muuttumaan! Siis oikeasti, lähes kaikki riitamme saavat aina alkunsa jostain Taikaan liittyvästä asiasta. Eihän se tietenkään koskaan ole mitenkään varsinaisesti Taikan syytä, mutta tuohan sellainen kiukutteleva, joka puolelle kauppaa säntäilevä riiviö-taapero melkoista jännitettä myös puolisoiden välille.

(Nämä kuvat on otettu ennen kauppareissua. Siksi olen niissä niin hyväntuulinen.)

Tänään tuli itseasiassa tehtyä myös eräs itsenikin yllättänyt asia. Päätin koko jutun niin äkkinäisellä aikataululla, etten oikeastaan osaa vielä itsekään kunnolla selkeennyttää päässäni oliko se hyvä vai huono. :'D Epävarmuuden sun muun sellaisen vuoksi sanon tässä vain sen liittyvän opiskeluihini ja tulevaisuuden suunnitelmiin! Hahaa, kuulostaako nyt tarpeeksi jännittävältä? Kerron asiasta lisää kunhan se saa tuulta alleen hieman enemmän. ^^ Hihiii!


Ja vielä viimeisempänä, muttei vähäisempänä, loppuun saatte videon koskettimilla soittamastani Game of Thronesin The Rains of Castamere:sta. Kyseessä on siis koko mielettömän sarjan lempparein kappale, joka kieltämättä kilpailee todella kovien vastustajiensa, toistansa upeimpien elokuva-soundtrackien joukossa! Koko sarja kun sisältää niin kaunista musiikkia, ettei toista samanmoista ihan äkkiseltään edes löydy. (Suosittelen todellakin tutustumista, ellei sitä ole vielä jostain syystä kerinnyt suorittamaan!)

Hieman kämäinenhän on tuo minun videonauhoitukseni, kaikkine Taikan taustamölyineen, mutta en vain millään malttanut olla tallentamatta sitä nauhalle vielä kun muistan tuon kappaleen niin hyvin.

Kuten olen ehkä joskus aikaisemminkin blogissa maininnut, en siis oikeastaan osaa soittaa musiikkia nuoteista, vaan teen sen aina korvakuuloani hyväksikäyttäen. Tämänkin kipaleen siis saatoin hieman "tuunata" mieleni syöväreissä alkuperäisestä poikkeavaksi, mutta coverihan nimenomaan on luvalla tehty omatulkintainen näkemys tietystä kappaleesta. (Ja juu tosiaan, koskettimisto on asennettu tuossa aivan liian ylös, siksi käsien asento on hieman huonohko. Älkää myöskään välittäkö heilumisliikkeistäni XD)


Mutta niin! Kertokaahan mitä piditte saappaistani? Entäs asusta kokonaisuudessa? :)
Sitäkin enemmän toivoisin kuitenkin palautetta soittamastani kappaleesta, mitäs tykkäsitte? ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti