torstai 8. lokakuuta 2015

Klick Klick Klick

Arkea ja niitä todellisia juttuja elämästä vai?.. Taidanpa ottaa viime postaukseni pohdinnoista vaarin ja tarttua tuumasta toimeen. Kuten aikaisemmin mainitsinkin, minua on alkanut ärsyttää blogini linjaus, se suunta johon tämä kaikki on menossa. Liian pinnallista, liian tylsää, liian tekaistua. Vaikka olenkin aina tykännyt asukuvista ja tyylipohdinnoista eniten, haluan niiden olevan vain osa blogia, eikä suinkaan koko blogin sisältö.

No mistä sitten kirjoittaisin? Nappasin kameran käteen ja lähdin kehittelemään ideoita kaikesta mahdollisesta yhmäpöivästä. Klick, klick, klick.

Hankittuamme tänne kämppään "uuden" työpöydän, huonejärjestyksemme meni hieman uusiksi. Sohvan vieressä majaillut jalkalamppu asustelee nykyisin parvekeoven naapurissa, uuden porukoilta tulleen huonekasvimme kanssa. Kissan irroittama tapetin pala pitäisi ehkä jotenkin liimailla takaisin seinään liimapuikolla tai jollain, sillä valaistuksen alla se pistää silmään kuin mikäkin estradin päätähti. Koskettimetkin sijaitsevat nykyisen tuolla, vaikka ei niitä enää pystykään kunnolla soittamaan. </3 Katsokaas kun perheemme riiviö onnistui katkaisemaan niistä yhden F:n. T_T Ollaan koitettu googletella ja etsiskellä ebaysta erinäisiä varaosia, mutta juuri tätä (ikivanhaa) Casion mallia ei tunnu noin vain löytyvän. :''< Papukaijamerkki sille joka onnistuu spottaamaan tuosta puuttuvan koskettimen paikan!

Lankakorin paikka on expedit-hyllyn päällä (eli hyvin ylhäällä), jotta mikään taapero tai kissanrääpäle pääsisi sotkemaat kutomuksiani. >8( Samassa paikassa säilytetään myös jalka- ja vartalovoidetta, lisää lankaa ja puikkoja sekä muuta random tavaraa, jolle ei yksinkertaisesti ole keksitty muutakaan paikkaa.

Eteistä en ole tainnutkaan täällä vielä erityisemmin esitellä. Saatiin nimittäin ystäväpariskunnalta tuollainen heille ylijäämä, meille just hyvä -hylly, johon sijoitettiin vähän sitä sun tätä enemmän ja vähemmän tärkeää. Toistaiseksi alimmat hyllyt ammottavat tyhjyyttään, sillä muuten tytteli kiskaisee ne alas. =__=''

Taikan huone on yhä hieman sekametelisoppa Mikon sähkökitaroineen kaikkineen, mutta pääpaino on kuitenkin lasten tavaroissa ja se näkyy myös huoneen sisustuksessa. Keskellä sijaitsee tytön teltta, pehmoleluja sekä pinnasänky. Sivummalla on lisää leluja, iso lohikäärme-tyyny, lasten sohva sekä kävelykärry. Kuvassa näkyy myös ihanan suloinen uusi balettimekko, jota en vain kyennyt jättämään kauppaan nähtyäni sellaisia läheltä ensi kertaa elämässäni. :''3 Taikis sai tosin itse valita minkä värisen ja mallisen tämä mekoista halusi, ja kuten arvata saattaa Hello Kittyt ja Frozenit saivat kyytiä tytön nähtyä tämän kissa-aiheisen ihastuttavan yksilön. >.<

Keittiön työtasolla lojuvat uudet sukkikset tulevalle syksylle ja talvelle. Lidlissä näitä sai taas kahden ja puolen eurin hintaan, niin pitihän käydä vähän hamstraamassa... ;)

Ja keittiön astiakaappi näyttää tällä hetkellä tältä. Synttärilahjaksi isosiskolta saatu (ihana!!!) pikkumyykannu pääsi avohyllyn keskelle, kunniapaikalle. Kuolasin sitä heti siitä hetkestä lähtien kun niitä ilmestyi kauppoihin ja muumiastiafriikki-ystäväni lähetti minulle siitä kuvaviestin. Parin viikon päästä olikin sitten synttärini ja sattumalta sain sen aivan eri ihmiseltä lahjaksi! Wohoo<3

Oikealla alanurkassa on samoin uusia lahjaksi saatuja shampanja-laseja, joiden takia oikeastaan koko astiakaapin järjestystä vähän jouduttiinkin pistämään uusiksi. :'D Päädyttiin jopa heittämään tavaraa menemään, kun vajavaisiksi jääneet (osa rikkoutui rajussa käytössä) parin euron tassilliset kahvikuppi -setit olivat kanssa-asukin mielestä aivan typeriä säilytettäviksi. 8< "Niii no ei olla kyllä käytetty ainakaan pariin vuoteen, ei... Mut ku ne on niin söpöt ja kaikkea! Ei kai nyt ROSKIIN sentään?! Eikö ne vois siirtää jonnekin muualle? Emmä kyllä tiiä minne..."


Kuten olette muuten ehkä huomanneet asuntomme sisustus ja tyyli ylipäätään ei ole mikään useimpien kanssabloggaajien tapainen minimalistisen harmoninen. Meillä käytetään väreinä muutakin kuin mustaa, harmaata ja valkoista, eikä kaikki huonekalutkaan muistuta askeettisia neliskumlaisia laatikoita. Meillä tykätään (tai ehkä enemmänkin minä) koristeista, taide-esineistä, tauluista, kehyksistä, näkyvillä olevista astioista, lampuista, maljakoista, vilteistä, tyynyistä, huonekasveista, koukeroista ja kynttiläkipoista. Mulle tulee niistä kotoisa olo! :)

Instaihmiset saattoivatkin jo huomata tämän uusimman tussityöni. En edes muista miten kauan viimekertaisesta on mennyt, mutta nyt vanhat tussit löydettyäni innostuin kehittelemään niistä tämän. Alunperin aloin piirtämään naista (niinkuin melkein joka kerta muutenkin), kunnes keksin siitä tulevan keiju.

Joskus pienenä tykkäsin kovasti keijuista ja haltijoista. Ne oli mielestäni jotenkin mielettömän kiehtovia ja kauniita, ja minulla oli seinilläni erinäisiä satumetsiä koskevia julisteitakin. Tätä piirtäessä aloin suunnitella että tästä keijusta voisi ehkä tulla oma keijukainen Taikalle. ^^ Sen voisi kehystää ja laittaa tytön huoneen seinälle ja sanoa, että tuossa on äidin tekemä, Taikan oma haltija-keiju. Se suojelee ja auttaa kun on yksinäistä tai surullista.<3 Vähän niinkuin suojelusenkeli, mutta ilman sitä uskonnollista vibaa, joka sellaisista helposti tulee.. :D Katsotaan saanko tämän aikaiseksi vai jääkö piirustus pölyyntymään hyllylle. Vähän hölmö ja siirappinen idea muutenkin, mutta eikö ne sellaiset ole lapsille juuri oikeita? :'3

Kotimamma
Mitäs tykkäsitte tällaisista satunnaisista hölöpölö-jutuista näin vaihteeksi? Kiinnostaako ne vai keskitynkö mieluummin asukuvahommiin? : >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti