perjantai 9. lokakuuta 2015

Lokakuu 2010-214

Törmäsin Juulian blogissa hauskaan historialliseen katsaukseen menneisiin vuosiin. Postauksessa käydään läpi kaikkien blogivuosien varrelta napattuja (lemppareita) asukuvia, joista jokainen on kuvattu samana kuukautena, vuoden välein.

Sillä nyt on lokakuu, päädyin valitsemaan mieleiseni kuvat lokakuussa otetuista asuista. Joinakin vuosia asukuvia tuli otettua enemmän kuin toisina (johtuen milloin kameran rikkoutumisesta, ja milloin kuvaajan puutteesta), mutta tällaiset asut läpäisivät tiukat arviointikriteerini, heh. :)

Kaksi ensimmäistä otosta ovat vanhan blogini puolelta, mutta koin niidenkin kuuluvan tähän oman bloggaamiseni historiaan.


Lokakuu 2010-2014

Lokakuu 2010
Oivoi, minä vielä niin pienenä ja viattomana. :'3 Olin juuri täyttänyt 18 ja etsiskelin vielä itseäni ja itselleni sopivaa tyyliä. Siitä huolimatta asu on mielestäni hyvin onnistunut! Voisin hyvin pitää tuollaista vielä tänäkin päivänä. Itseasiassa hame, neule ja kaulakoru taitavat olla vieläkin tallessa...

Tukassakin taitaa olla vielä omaa naturellia väriä, ellei nyt jotain pientä blondia raitaa ole sekaan laitettu. Hiustyyli itsessään ei kyllä enää oikein istuisi tämänhetkiseen mielentilaani, vaikka eloveenatyttö-look olikin ihan söpö. Vähän liian kilttityttömäinen.

Lokakuu 2011
No tuossa on sitten hieman enemmän asennetta, haha! :'D Asuttiin tuolloin jo selkeästi omassa kämpässä, ja ulkomuotokin muuttui entistä rohkeampaan suuntaan! Tukka muuttui oranssiksi, sukkahousut värillisiksi ja huulta koristi madonna-lävistys. Silloin tuntui suorastaan nerolta matchata sukkikset ja paita yhden värisiksi, vaikka toisaalta kun miettii, taidanpa tehdä sitä ihan vieläkin. ^^' Ihan niin villejä värejä, mitä silloin, en jaloissani nykyisin enää osaa käyttää. Tuo metsänvihreä vielä menisi juuri ja juuri, mutta muut mm. sähkön siniset ja kirkkaan pinkit pölyyntyvät onnellisesti kaapin perukoilla.

Muuten asu on ihan ok. Ei niin kiva mitä ensimmäinen, mutta tuolta ajalta ei kovin monia blogiin ikuistettuja asuja oikein löytynyt. :(

Lokakuu 2012
Yhyy, olinpas minä pieni! 8( Taidan olla tuossa kuvassa hoikimmillani mitä olen koskaan aikuiselämässäni ollut. Ja pakko myöntää itsevarmuuteni kropan suhteen oli kyllä huipussa! :D Ei hävettänyt pukea tuotakaan makkarankuori-mekkoa, ja lähes minkä vain mallinen vaate näytti päällä hyvältä! Tämän näköisenä lähdin vetämään I Feel Good:ia Valimon bändi-iltaan.

Kengät, vyön ja sukkikset (jotka muuten ovat tuossa kuvassa aika vinksallaan) omistan vieläkin, ja vau, kun tätä oikein miettii niin aika mageeta että tuo vyö mahtuu päälle vieläkin. O_o Mutta niin. Kiva asu, ja voisin hyvinkin pukea päälleni nytkin jos vain olisin taas noissa mitoissa. :') Noita kenkuleita ei ole itseasiassa tullut pidettyä aikoihin, vaikka meinasinkin marssia niissä viikko sitten olevaan kaveriporukan ravintolailtaan. Hrr, liian huterat! Jos mä suosiolla odottelen vielä hetken...


Lokakuu 2013
Kylläpäs sitä ollaan murheellisen näköisinä... Tuon kuvan ottamisesta meni muuten noin pari viikkoa, kunnes raskaustesti näytti positiivista! Ehkä siitä johtuukin tuo surumielisyys, kun ei vielä tiennyt millainen onnentärppi siellä ovella jo odottaakaan, haha. :'D

Ostin tuon mekon vielä vanhempieni luona asuessa (oikeasti, melkein kaikki mun vaatteet on aika vanhoja), mutten tuolloinkaan ollut vielä kunnolla oppinut käyttämään sitä. Se oli hieman liian iso, mutta samalla inan liian myötäilevä. Näin kuvasta katsottuna näyttää kyllä silti ihan hyvältä, että olikohan vika oikeasti mekossa vai päässäni? Onnistuin antamaan sen eteenpäin ystävälle, jonka luona se pääsee toivottavasti ahkerampaan käyttöön!~ :)

Lokakuu 2014
Ja lopuksi tietysti viime vuoden kuva. :) Tuoltakaan ajalta ei ollut kovinkaan paljon valinnanvaraa, sillä arvatenkaan muutama kuukausi synnytyksestä itsevarmuus ei ollut vielä kovinkaan kummoinen. Aika perus asu kuitenkin, ja olen melko tyytyväinen, että tuli käytettyä itselleni mieluisia hameita, eikä uppouduttua vain helppoihin farkkuihin. (Vaikka olenkin kyllä yhä sitä mieltä että on sitä sitten minkä kokoinen hyvänsä, hame imartelee kroppaa lähes aina housuja enemmän!)

Tuo letti oli kyllä melkoisen pitkä! :'o Toisinaan tulee kieltämättä ikävöityä, miten joskus hiusten laittaminen sujui niin paljon monipuolisemmin. Toisaalta nuo latvat näyttävät myös aika elottomilta, että ehkä oli jo aikakin hieman napsaista niitä pois.
Mutta mitäs mieltä olitte asuista? :)) Itse olen aika yllättynyt miten samanlaisena tyylini on pysynyt näiden kaikkien viiden vuoden sisällä, eikä yksikään näistä vaatekokonaisuuksista ainakaan hävetä tai tunnu hirvittävän vieraalta. Hauskaa muuten, ettei lokakuulle sitten päätynyt yhtäkään raskauskuvaa! :'D Odotin ihan että yksi asuista olisi ollut mallia "rantapallo", haha! >.<

Pidittekö tällaisesta muistelupostauksesta? Ja kertokaa ihmeessä mikä on teidän suosikki lokakuu-asuistani. :) Entäs onko paikalla yhtään lukijaa, joka vielä muistaisi blogini ensimmäisten asukuvien ajalta?? Hahaa! :D


PS. Nyt on meneillään Indiedays:in Blog Awardsien vuoden inspiroivomman blogin äänestys! :) Olen itsekin siellä ehdolla kategoriassa LIFIE. Aika läpällä tosin lähdin mukaan koko juttuun, eikä minulla kyllä juurikaan ole mahiksia mihinkään voittoihin, haha! :'D Ehdolla on erittäin suuria bloggaaja-nimiä, tunnettuja tyyppejä ja palkkaa blogillaan tienaavia ammattilais-staroja. :) Mutta jos joku siitä huolimatta teistä siellä haluaa vaivautua minua äänestämään, olen siitä hyvin otettu ja kiitollinen! ^^ Äänestämään pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti