keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Bändi-ilta Valimolla

Heiihh! ^-^ Eilen pidimme Porin Valimolla perinteistä bändi-iltaa ja tällaista videota sieltä tuli aikaiseksi! Tänä vuonna onneksi säästyimme kiusallisilta joululauluilta ja saimme jouluajasta huolimatta vetää jotain bändillemme luontevampaa. :---) ENJOY!!


Olenko muuten ainoa, joka ei syty joululauluihin oikein millään lailla? Pidän muutamista kappaleista, mutten kyllä vapaaehtoisesti kuuntele mitään joululevyjä kuin ehkä juuri ja juuri sinä yhtenä päivänä vuodesta. Tulkoon joulu on yksi suosikkejani, ja senhän minä laulankin ensi viikon laulajien pikkujouluissa.

On muuten aika huvittavaa, että youtube-videoistani se yksi ja ainoa joululaulunauhoitus on jyräävästi kaikkein katsotuin! >8D Siinä on nyt peräti 1447 katselukertaa, mikä on aika huima määrä verrattuna muiden videoiden 50-100 kerran katseluihin! XDD En käsitäää..... Noh, nyt kun kerran sain kiinnostuksenne heräämään, niin lisätäänpäs se huikea viimevuoden jouluvideo tännekin. :-----DD


2 kommenttia:

 1. Minäkään en oikein pidä kaikista joululauluista. Pidän ainoastaan näistä perinteisimmistä, mm. Varpunen jouluaamuna, Oi jouluyö ja Sylvian joululaulu. Kaikkia tonttuaiheisia inhoan. Sylvian joululaulun laulankin huomenna laulukouluni matineassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :) Varsinkin kun jotkut niistä pyrkivät olemaan niin mielettömän överipirteitä tai vaihtoehtoisesti riivatun lapsikuoron laulamia. :---D Tämä varmasti jakaa mielipiteitä, sillä tiedän monia jotka aloittavat päivittäisen joululaulujen kuuntelun jo lokakuun lopulla. >.<' Mukavaa kuitenkin kuulla etten ole ainoa anti-joululaulu-ihminen. :)

   Yksittäisen kauniin joululaulun esittäminen kerran vuodessa ei kuitenkaan haittaa minuakaan. Mikäs sen tunnelmallisempaa laulajalle kuin taitava pianisti, ikkunan takana pyryttävä lumisade sekä liikuttuneet kosteasilmäiset kuuntelijat. :'3

   Poista