perjantai 28. elokuuta 2015

Kuralan Kylämäessä

Paita-2nd hand (GT), Hame-H&M, Tossut-Tokmanni, Arskat-Tiger, Kaulakoru-E-bay
Vierailtiin eilen kaveriperheen kanssa Kuralan kylämäessä. Kyseinen paikka oli minulle täysin vieras, ja lähdinkin sinne aika avoimin mielin. Kohde oli pieni vanhanaikaisen idyllinen maalaistila, jossa on vuosia sitten kasvatettu lehmiä, lampaita sekä kanoja. Nykyisin rakennukset toimivat kaupungin alaisina museokohteina sekä lapsiperheiden virkistystoiminnallisina työpajoina. Paikalla oli myös lampaita ja kanoja sekä yhdessä talossa toimi kahvio.

Kiersimme porukalla kaikki tarjolla olleet tilat sekä hörppäsimme kahvit ja munkit kahviossa. Olin ehkä hieman pettynyt tarjolla oleviin virikkeisiin, sillä olin käsittänyt paikalla olevan enemmän eläimiä tai muuta toimintaa. Toisaalta, kyseessä oli arkipäiväilta ja paikan vetäjät sanoivat "oikean ohjelman" tapahtuvan viikonloppuisin. Lapsillekin olisi ollut jotain työpajoja, mutta meidän yks vee taaperot olivat sellaiseen arvatenkin vielä vähän liian pieniä. Noh, ehkä ensi vuonna sitten jos eksymme paikalle, voisi olla meille ajankohtaisempaa. Tyydyimme tällä kertaa vain ihailemaan maalaisidyllisiä maisemia ja haaveilemaan salaa maalle muutosta. Tai enhän minä nyt oikeasti minnekään maalle muuttaisi, mutta you know... Aina kun näkee jotain kaunista seutua, jännittävää sisustusta, upeaa luontoa, herkullista ruokaa, leppoisaa suurperhettä tai suloisia lemmikkejä, alkaa haluta samat asiat itselleenkin.

Ilma oli mukava, lämpimän ja viileän sekoitus ettei tullut hiki, mutta tarkeni olla ulkona ilman palelua. Kaipa sitä voisi viettää luonnossa ja ulkona aikaa enemmänkin. Ei sen aina tarvitse olla mitään ultimaattisen erikoista tekemistä.

Päivän asunani toimi ensimmäistä kertaa "oikeasti" päällä ollut, fb-kirpparilta metsästetty peplum-pitsipaita, joka ostotilanteen jälkeen potemastani tahra-ragetuksesta huolimatta osoittautui ihan onnistuneeksi ostokseksi. :> Alaosana henkkamaukan luottohame ja konteissa siveyttä tuovat läpikuultavan mustat sukkikset (ai että sukkahousuja olikin jo ikävä!!). Kaulassa pari päivää sitten postissa tullut e-baystä tilattu ysärikoru! XD Vähän nolo, mutta ihastuin noihin uudelleen tämän uuden muoti-ilmiön aiheuttaman nostalgiaryöpyn vuoksi. Ja eihäm tuo nyt maksanut euroakaan, joten  rahallinen menetys ei ollut kovin suuri. Itsekunnioitus on sitten asia erikseen, haha. :D

Onko muut Turkulaiset käyneet tuolla? Mahtaako jonain toisena ajankohtana paikalla olla enemmän tekemistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti