maanantai 24. elokuuta 2015

Tupari-synttärit ja muita kiemuroita

Mekko-2nd hand (Lindex), vyö-H&M
Äääh! Miten epäonninen voi ihminen tietokoneiden kanssa olla? Aika epäonninen, sanonpahan vaan. Kun juuri viime merkinnässä narisin läppärimme virtapiuhan menneen tuhannen pullan päreiksi (estäneen siten myös läppärin käyttöämme), eilen alta pimahti sitten pöytäkone! =__=' Se on sekoillut ja bluescreenannut jo aikaisemmin, mutta nyt sitten korjailu- ja puhdistustoimenpiteistä huolimatta se vain sanoi sopimuksensa irti. Asiaan saattaa vaikuttaa toki myös Taikan lähiaikoina ilmennyt innostus rämplätä koneen käynnistysnappia, käynnistellä ja sammutella sitä vuoron perään. Kun lopulta sain viritettyä siihen jesarista "turvalukon", kone on jo niin sekaisin ettei koko toiminnolla olisi kai enää mitään väliä.

Onneksi saatiin sentään mun isältä tämä vanha läppäri käyttöömme. Ylikuumenemisestaan huolimatta se taitaa olla talomme uusinta vuosimallia, ja muutenkin fakta että tämä oikeasti toimii, on melko kunnioitettava asia. En siis valita! :')

Tämän postauksen tarkoitus oli alunperin hehkuttaa viikonloppuisia bileitämme ja esitellä luonnollisesti myös harvinaisen onnistuneita asukuviani (ottaen huomioon että promillejakin taisi tuossa vaiheessa jo veressä olla). Edellämainitun konesekoilun myötä kaikki illan kuvat ovat kuitenkin siellä pöytäkoneen uumenissa, joihin en sattuneista syistä enää pääsekään käsiksi. Muuta kuin sellaisiin, joita ONNEKSI menin (tätä tilannetta ennustustaidottomana tajuamattani) lisäämään facebookiin, joita voin siis poimia postausta varten sieltä! Niiden laatu ja kuvakoko ovat vähän kökköjä, mutta parempi se kuin ei mitään, once again.

Asukuvia on kuitenkin vain yksi, joten löpistäänpä sitten tuosta ylimmästä otoksesta heti alkuun alkuselityksen päätteeksi. Mietin pitkään mitä laittaa synttäri-tupareillemme päälle, sillä halusin asun olevan mekkokeskeinen, kesäinen sekä jollain tavalla uuden raikas. Lopulta päädyin virittelemään päälleni tuon viimeisimmän kirpparireissuni saaliin, sinisen pitsikuviomekkosen.

Värin ja koon (joka on tällä mekolla XXL) tuomasta hämmennyksestä huolimatta rakastuin mekon yläosan ihanan koristeelliseen pitsimäiseen kuviointiin. <3__<3 Läpikuultavat olkapäät sekä pieniä aukkoja sisältävä vyötärökaistale, joka tosin kuvassa peittyy hieman vyöllä, ovat mielettömän naisellisia ja kauniita. Hihojen suuta sekä kaula-aukon reunoja koristavat pallolliset reunakaistaleet ja rintakehällä koreilee mummon sinivalko-astiastoa muistuttava kirjailu. Mekon alaosa on hyvin yksinkertainen ja ehkä jopa vähän pliisu verrattuna yläosan taidepläjäylsen omaiseen koristelupaljouteen. Siitä huolimatta en voinut jättää tuota neljä euroa maksanutta kangaspalaa hyllylle, vaan päätin roudata sen mukanani kotiin. Ja onneksi niin teinkin, sillä mekko näytti vyön tuoman särmän kanssa aika ihastuttavalta.<3

Asun muut elenemtit, kuten vyö, kaulakoru ja verkkosukkahousut tekivät kokonaisuudesta enemmän minun näköisen. Hiuksiin päätyi aikoja sitten hankkimani musta ruusuke-klipsi, jonka käyttöä en vain vieläkään ole onnistunut kunnolla omaksumaan. Kaiken kaikkiaan asu oli kuitenkin mielestäni onnistunut ja oli kaiken juhlavuutensa lisäksi myös mukava ja rento! :)

Juhlat olivat hirmu mukavat!! Jotenkin aina kaveriporukkamme kokoonnuttua jälleen pitkästä aikaa yhteen illanistujaisten merkeissä, tulee aina sellainen tätä pitäis tehdä niin paljon useammin -olo. Tilanteesta ei vain tunne saavan sitä kaikkea haluamaansa irti, samalla kun yrittää myös ihan vain rentoutua olemaan ja ottamaan easysti. Samalla pitäisi jutella ihan kaikesta ja tehdä miljoonaa eri juttua yhdessä, kun taas toisaalta olla aivan rauhassa juuri siinä hetkessä kiirehtimättä yhtään mihinkään. Niin minua ja niin ristiriitaista, haha! x)

Bileet sijoittuivat sekä meille, eli kämpän sisätiloihin, että taloyhtiömme grillikatoksen alle ilta-auringon paisteeseen. Tarjoilimme vieraille ulkona itsetehtyjä purilaisia, joita sai täyttää mieleisillään täytteillä. Lisäksi osa ihmisistä toi mukanaan grillattavia vartaita ja vaahtokarkkeja, joita sai lämmittää paikalle tuomallamme grillillä.

Syömisen jälkeen pojat menivät saunaan ja loput jäivät vielä nautiskelemaan laskevasta auringosta ja luonnosta. Illan hämärtyessä lähdimme kaikki sisälle ja juhlat jatkuivat siellä. Tein kahta eri kakkua (joista en tajunnut ottaa yhtään kuvaa, yhyy!) New York:ilaista cheese cakea sekä minttusuklaa-juustokakkua. Yksi kavereista toi samoin herkullista iitsetehtyä mustikkapiirasta. Jälkiruokapöytä oli siis harvinaisen massiivinen ja vieraat saivat paljon erilaista maistettavaa. 8) Naaaam!!

Lisäksi pidimme boolimaistajaiset kyhäiltyäni pikaisen tee-se-itse "ohjeen", eli toisin sanoen sekoitellen vain kaikkea yhteen isoon kulhoon yrittäen samalla muistella mitä elementtejä boolissa pitikään olla. Viiniä, likööriä, kirkasta, limppaa, vichyä... Joojoo, hyvä tästä tulee kun vähän silmämääräisesti sinne päin laittaa! Ystävä kommentoi että maistuu liikaa viinalle. No eei kai nyt! Kunnes seuraavana päivänä tajusin että unohdin täysin sen mehu-osuuden. Huups.. Ehkä ensi kerralla paremmin. :''D

Loppuilta meni rattoisasti pelatessamme kaikki yhdessä pantomiimia. ^^ Jostain kumman syystä minun kirjoittamani lappuset olivat aina muiden mielestä aivan liian sairaita/pervoja, vaikka loppujen lopuksi niiden esittämisestä sai aina parhaat naurut! XD Okei, ehkä mun on sitten myönnettävä niiden olevan sellaiset, mutta toisaalta myös hyväksyttävä sen porukan rivoimman tyypin -roolin. Täytyyhän sitä nyt jonkun uhrautua yhteisen hyvän vuoksi, eikö? >:'3

Lopulta suurin osa kavereista hilpaisi koteihinsa viimeisellä kulkevalla bussilla, ja muutama ihana jäivät meille yöksi. : > Niin kivat kekkerit että mietin jo milloin kokoonnutaan uudelleen?!?

Muuten tänne kuuluu aika normaalia arkea. Käytiin eilen ensimmäistä kertaa ystäväpariskunnan luona, heidän uudessa kodissaan Turussa. Lapset leikkivät yhdessä ja oli hirmu ihanaa kahvitella yhdessä! ^-^

Lisäksi eilen illalla tapahtui eräs hiuksiani koskeva muodonmuutosasia!! Mutta siitä lisää oman merkinnän muodossa! >:3 Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti