keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tuulahduksia


Heipäheii, kuulumisten aika! : > Tänne kuuluu yleisesti ottaen tasaisen hyvää. Viikonloppuna kävimme Raumalla toteuttamassa sosiaalisuutta, kuten onnittelemassa kummankin meidän äitejä, käymällä keilaamassa pikkusiskoni kanssa sekä vierailemalla isosiskoni uudessa kodissa. :) Tapasimme pitkästä aikaa myös Mikon mummun ja lounastimme minunkin isovanhempieni kanssa. Sunnuntaina söin totaaliset ähkyt ihanaa (ja hieman kiellettyäkin) herkkuruokaa Juhlahovin seisovassa pöydässä, ja voi kuinka ihanalta tuntuukaan saada joskus niin hienoa erikoispalvelua.<3

Mikolla alkoi tänään paha vatsatauti, jonka hän on mitä luultavimmin saanut työskenneltyään nyt muutamana päivänä sairaalassa. : ( Siellä tautia on ollut puolilla henkilökunnasta ja toinen puoli on taas juuri samaisesta pöpöstä parantunut. Herra on ravannut jatkuvasti vessassa ja mikään ei tunnu pysyvä sisällä. D: Ollaan vähän huolissamme että mitä todennäköisimmin tauti tulee tarttumaan myös minuun. Raskaana ollessa kun riittävä nesteiden saanti on kaiken a ja o ja pahimmassa tapauksessa sitä saattaa joutua jopa suonensisäiseen nesteiden tiputukseen. : /

Inhottavan tilanteesta tekee myöskin se, että perjantaina minun ja Mikon pitäisi mennä osallisumaan koulussamme järjestettävään uusintatenttiin. Mikolle tenttiin pääseminen olisi sitäkin tärkeämpää, sillä hänen olisi tarkoitus kirjoittaa sillä kertaa tavallisen kokeen sijaan opinnäytetyönsä kypsyysnäyte. : ( Toivottavasti ainakin hän siis parantuisi huomiseksi, vaikka keskusteltuani sähköpostitse koulumme terveydenhoitajan kanssa, hän sanoi että juuri nyt liikkeellä oleva vatsatauti on erityisen sinnikäs ja raju sekä saattaa kestää useita päiviä! =___='' Yyhhh...Isosiskon ja koiraseurueen kera : ))


Tämän viikon neuvolakäynnillä selvisi että mahassani asusteleva tyyppi on onnekseni kääntynyt pääalaspäin eikä näin ollen sektiolle pitäisi ainakaan näillä näkymin olla mitään syytä. :'> On helpottavaa saada tietää edes joitakin rauhoittavia asioita tulevasta synnytyksestä, sillä nyt jännitys vasta tuntuukin kovenevan! ^^'' Eihän sitä tietenkään koskaan tiedä miten kaikki tulee lopulta tapahtumaan, mutta ainakin ne pienet lohdun muruset tuovat tulevaan koetukseen edes hitusen itsevarmuutta ja rohkeutta. :')

Kahden viikon päästä minulla on pitkästä aikaa lääkäriaika. Siellä viimeistään velviää missä vaiheessa kohtuni on ja kuinka pian synnytys saattaa mahdollisesti käynnistyä, jännää! :----) Sisäpotkuja ja erinäisiä särkyjä alkaa nykyisin tulemaan niin tiuhaan tahtiin, etten kyllä yllättyisi jos lähtö sairaalaan ajoittuisi jo viikolle 38.

Tässä kuvia ruoista viime viikoilta. : 3 Ollaan nähtävästi syöty jonkun verran nuudeleita, pastaa, kalapuikkoja ja kasviksia. Aika perus juttuja siis. Ensimmäisen kuvan pallurat olivat jotain uusia Lidlistä löytämiämme juustolla täytettyjä perunajuttuja, jotka tottapuhuen maistuivat hiema hassuilta. ^^' Parsa taas päätyi ostoskoriimme ensi kertaa omilla asuessamme, ja pienen paistosovelluksen jälkeen tykästyin kyseiseen vihannekseen aika tavalla! Voisi useamminkin kokeilla ja kokkailla vähän erikoisimpia ruoka-aineita tyytymättä aina vain niihin vanhoihin. : )

Tokassa kuvassa näkyy myös nykyinen jokaisen aamun pilleriläjäni. Aina aamuisin otan aapumalan yhteydessä rautalisän, monivitamiinitabletin sekä d-vitamiinia.

Ja vielä muutama satunnainen kuva puhelimesta lähiajoilta. 1) ja 3) Uutta shampanjan makuista Magnum-jätskiä, jolla glitterkiiltävä paketti ja hopeanvärinen suklaakuori. : D Ihan hyväähän se oli ja ainakin tavalliselle Magnumille pientä vaihtelua. :)
2) Piirtelin Mikon käsivarteen pitkästä aikaa uutta "tatuointia", ja tuollainen söherrys siitä sitten tuli. >.<'
4) Uusi ostamani MavaDry-pikakuivattaja on aivan unelma kynsien lakkauksessa! En ymmärrä miten olen koskaan ennen saanut lakattua kynsiä ilman tätä, sillä JOKA IKINEN kerta onnistun tökkäämään kosteapintaisella lakalla johonkin niin, että pinta menee täysin pilalle! D---: Noh, onneksi nyt on tämä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti