perjantai 16. tammikuuta 2015

"Äiti"

Nyt se sitten tuli! Ensimmäinen äiti.<3

Oli se sitten vahinko (luultavasti) tai ei, vannon kuulleeni sen ihan oikeasti omin korvin! Ja ehkä myös liikuttuneeni hieman.. :')

Kaikki meni siis näin. Makoilimme Taikan kanssa perinteisesti heräämisen jälkeen sängyllä ja hassuttelimme. Kuten olen aiemmin jo maininnut, Taika on alkanut nyt selkeästi käyttää ääntään enemmän kuin ennen. Hän löytää joka päivä uusia konsonantteja, ja hänen lempipuuhiinsa kuuluu erinäinen höpöttely ja tapailu.

Jo tutuksi tulleen bababababa:n tilalle tänään Taika alkoi toistaa tätätätätä:ta. Matkin häntä hieman ja jatkoimme tätä vuorottelua jonkin aikaa. Sitten Taika lausahti "tjäjti" ja silmäni menivät pyöreiksi! Tartuin saman tien tilanteeseen, katsoin häntä silmiin ja lausuin pariin kertaan sanan äiti.

Minä: "Ä-i-t-i, ä-i-t-i"

Taika: "Tätätätäitä"

Minä: "Äääiiiitiii"

Taika: "TjäitiÄITI"


ÄITI! Se sanoi äiti!! Lasketaanko se?? >.<' Ei Taika nyt ainakaan ymmärtänyt sanan merkitystä, mutta moniko lapsi ymmärtää sitä ensimmäisen sanan sanottuaan? Ja oliko tämä sitten ensimmäinen sana vai ei, koska onhan Taika jo höpötellyt babbabbabba:ta, jonka lomassa on saattanut tulla esimerkiksi pappa ja mamma. Niin, ja huudellut toisinaan "ämmä!" :'DD

Tänään hän kuitenkin toisti tuon äiti:n selkeästi perässäni, eikä kyseessä siinä mielessä ollut vahinko! :') Oivoi, äidin kuusi kuukautinen, iso tyttö-muru.<33


Btw, muistatteko kun puhuin tekemättömästä valokuvatilauksesta? Noh, eilen illalla se tuli vihdoin tehtyä! Paras motivaatio siihen löytyi yllättäen sähköpostista, ifolorin lähetettyä minulle viestiä kahden päivän aikaisesta -50%:n tarjouksesta. Eilen illalla oli arvatenkin tarjouksen voimassaolon viimeinen päivä, ja alennus loppui puolen yön aikaan. Siinä paniikissa puoli yhdelätoista lähdin sitten selaamaan kaikki jäljellä olevat kuvat läpi (ja niitähän riitti..) ja puoli kaksitoista aloin ladata ne sivusolle. Jälkimmäisessä meni tuhottomasti odotteluaikaa, mutta ihme ja kumma ehdin ajoissa. :') ...Ja toivon mukaan en munannut lataamisen säädöksissä.. heh.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti