keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Halloween Party 2014

Noniin, on tullut aika halloween-kuvien! Vietimme tosiaan halloween-juhlia viime viikonloppuna, viikko virallista halloween-päivää myöhemmin. Oltaisiin toki haluttu fiilistellä tätä kuolleiden ja kauhun juhlaa samaan aikaan muiden kanssaeläjien kanssa, mutta olimme onnellisia saatuamme järjestettyä sen Mikon työvuorojen sekä Taikan hoitoon ottajien (Mikon vanhemmat) kanssa kuitenkin melko lähellä oikeaa halloween-päivää.

Järjestelyt aiheuttivat minulle kieltämättä kaiken vauva-arjen pyörityksen keskellä melkoisia paineita, sillä tuntui että vaikka viettikin kotona loputtomasti aikaa, ikinä ei ollut sitä todellista vapaata hetkeä jolloin bileitä olisi saanut suunnitella ajan kanssa saatikka koristella rauhassa asuntoa. Onneksi muutama päivä ennen h-hetkeä apuun saapuivat rakkaat ystävämme, joiden kanssa vuoroteltiin nelistään Taikan hoidossa samalla kun loput vapaat käsiparit pääsivät yhteisten suunnittelujen tuloksena toteuttamaan juhlapaikan yleisilmettä. (Kiitos teille siitä!<3)

Ruoaksi illan aikana tarjottiin hyytävän herkullista sinistä kurpitsapastaa parmesanilla ja pinjasiemenillä sekä riipivän kammottavaa vihreää kauhu-koura-piirasta tonnikalatäytteellä. Makeaa suupalaa löytyi pääkallohenkisten mokkapalojen muodossa ja pöytä notkui myös muista makeista sekä suolaisista naposteltavista herkuista.

Boolina käytimme Something Blue -nimistä booliohjetta, jonka myrkynvihreä väri vakuutti suunnittelijat kyseisen litkun alitsemiseen. Makuun ei onneksi tarvinnut pettyä ja senhän huomasi myös siitä että kaikki booli viimeisiä pisaroita myöten loppui ennen puolta yötä. ;)

Vieraat olivat upeasti panostaneet pukuihinsa! Illan aikana näkyi vaikka millaisia kauhistuttavia, riipiviä mutta myös sympaattisen suloisia ilmestyksiä. :'3 Oma pukuni oli ehkä hieman liiankin perinteisestä päästä, mutta halusin saada menneiden vuosien pukujeni rinnalle jotain vaihtelua.

Olen samoin niitä ihmisiä, joiden mielestä halloweenina on tärkeintä näyttää mahdollisimman kammottavalta, kaiken hyvännäköisyyden sijaan. >.<' Ehkä joskus tulevina vuosina osaan luopua pakkomielteestäni ja hankkia myös jotain "ei niin pelottavia", mutta jotain hienoa hahmoa esittäviä naamiaisasuja?


Edellisiä halloween-juhlia ja -asuja voi halutessaan vilkaista täältä: Halloween 2013 , Halloween 2012 Halloween 2011 ja Halloween 2010 . (Huom! Kaksi viimeisintä linkkiä ovat peräti vanhasta blogista! :'D)

Ollaan Mikon kanssa perinteisesti, viimevuotta lukuunottamatta, järjestetty kaveripiirimme halloween-pippalot ja tuntui kyllä hyvältä päästä vuoden taukoilun jälkeen taas suunnittelemaan bileiden hirveyksiä. :---D Hieman jäi jopa harmittamaan kun näihin olisi voinut panostaa vieläkin enemmän, esimerkiksi ohjelman muodossa, mutta kaikkeen ei vain riittänyt aikaa eikä resursseja. :'( Bileissä tärkeintä mielestäni on kuitenkin se porukka ja meininki, ja niitähän näissä partyissa oli riittämiin!<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti