lauantai 22. marraskuuta 2014

Innostuja-tyyppi


No huhhuh! Aloitettuani saliharrastuksen päivät ovat kiitäneet megavauhtia! :'o Vajaa viikko sitten menin sinne ensi kertaa ja alkuinnostuksissani olenkin käynyt siellä jo viitenä päivänä. Ei ihme että jalkani ovat turta ja lihakseni valmiita sanomaan itsensä irti. :'D Taidan olla melkoista innostuja-tyyppiä, sillä jos jokin uusi ja mieletön juttu saa alkunsa, uppoudun siihen korvia myöten ja pyrin ottamaan aivan kaiken mahdollisen irti!

Paino on mystisesti jumittanut paikoillaan tai jopa noussut. O__o Pidän tätä erityisen omituisena siksi, että ruokavalioni on ollut lähes moitteetonta... Ehkä kroppa on vain sekaisin ja ajan kanssa suunta löytää oikean osoitteensa?

Taidan olla valmis myöntämään löytäneeni liikunnan ilon. Tai ainakin sellaisen liikuntamuodon joka sopii minulle. :] Salille meneminen tuntuu yhä mielettömältä enkä malta odottaa ensi kertaa kun pääsen sinne polttamaan lisää kaloreita! Ennen kaikkea salilla on ollut hauskaa! Parasta ovat tietysti ryhmäliikuntatunnit, joita on juuri kaipaamani tanssituntien muodossa! :---)) Ensi viikolla pääsen mukaan Dance Tour -tunnille, jota odotan jo kovasti. Toistaiseksi olen käynyt Dancessa, Zumbassa, Body Shape:ssa sekä Fire and Soul -joogassa. Kaikissa näissä on ollut minulle hieman haastetta, mutta muuta en voisikaan toivoa näin vuoden liikkumattomuuden ja raskauden jälkeen. :D

Saliharrastuksessa nautin juuri siitä, että voin itse päättää mitä milloinkin haluan mennä tekemään. Tanssia, juoksua, joogaa, lihaskuntoa... Mikä ikinä juuri sillä hetkellä huvittaa. Ei osaa kyllästyä siihen ainakaan kovin helposti kun tarjolla on niin paljon vaihtelevuutta! :) Sillä vaikka innostunkin asioista helposti, saatan myös tylsistyä tehdessäni jatkuvasti samoja juttuja. Toivon mukaan tämä olisi toimiva ja pitkäkestoinen ratkaisu kuntoiluni saralle.


Muuten elämässä on edetty aika tavallista arkea. Mikko on jonkin verran töissä ja minä Taikan kanssa pääosin kotona. Suurin poikkeavuus järjestelyissä on ollut juurikin tuo uusi saliharrastukseni, mutta onneksi isillä on nyt enemmän aamu- kuin iltavuoroja. :) Viime viikonloppuna vietimme kotonamme pienimuotoiset pikkujoulut saunomisen sekä Wii-pelien merkeissä ystäväpariskunnan kanssa. Tänään suunnitelmissa on poiketa myös toisilla joulukekkereillä, vähän isomman porukan ympäröimänä. ^^

Edellispäivänä päädyimme jälleen Ikeaan, josta onkin tullut meille jokin tylsän päivän pakoreitti. :'D

"Hmm mitäs tehtäis?.."

"Mentäiskö Ikeaan? Sähän just hajotit sen mun pressupannun joka oli sieltä halvalla ja maksais muualla maltaita!"

"Joo, ok."

Suostuttelu ei kestä kauaa, sillä uskon meidän molempien ainakin jollain tasolla nauttivan Ikeassa saavutettavista sisustusinspiksistä. Tällä kertaa kiikarissa oli muovinen joulukuusi sekä siihen sopivat jouluiset koristeet. Kuusi jäi tosin ostamatta sillä yllätykseksemme ylihinnoitellut muovihärpäkkeet eivät olleet edes järin hyvän näköisiä. Ainakaan meidän silmäämme. Koristeet löysivät kyllä kotiin, sekä jouluvalot, syöttötuolin pehmuste (jollainen ollaan kertaalleen jo ostettu mutta hukattu sokkeloiseen kotiimme) sekä suihkun lattialle laitettava krokotiilin muotoinen liukuestematto. Niin ja muovisia lautasia Taikalle. Ja ruuvilaatikon Mikolle. Kaikkea pientä ja muka-tarpeellista siis.

Vaikka joka kerta sitä kirotaankin ettei enää koskaan lähdetä Ikeaan ns. turhaan, niin kerta toisensa jälkeen sinne on kuitenkin mukava palata. Sitten  aina kassalla taas vannotaan ettei enää mennä kun tulee lähes poikkeuksetta pulitettua sen about satasen verran vaikkei mitään oikeasti tärkeää tai pakollista ollutkaan ostettavana... -.-' Tälläkin kertaa tuli kaiken hyödyllisen lisäksi mm. hups-ostettua iiihana iso lohikäärme-istuintyynyn, koska yhyyy sehän oli maailman suloisin ja mieti nyt miten kiva sellanen olis Taikan huoneeseen!! Jep jep, that's me..

Musta tää on aika yli-suloinen otos! Siis katsokaa nyt Nanan ilmettä! X3

Palaillaan taas esi kerralla. Me aletaan valmistautua partyihin! n_n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti