perjantai 28. marraskuuta 2014

Pikkujouluasu

Ähh, jo KOLMATTA päivää koitan kirjoittaa tätä postausta valmiiksi mutta aina jokin juttu saa sen keskeytymään! :'D Pahoittelen siis jos teksti on katkonaisen oloista...

Heips! Vietettiin viime viikonloppuna ystäväpariskunnan luona virallisia pikkujouluja. Emme jaksaneet hankkia Taikalle lapsenvahtia (ja kun Mikollakin oli seuraavana päivänä töitä) joten päätimme osallistua illanistujaisiin koko perheen voimin. Taikan kanssa juhliminen on luonnollisesti aika rauhallista illan viettoa, mutta onneksi se ei meidän kaveriporukassamme haittaa yhtään. :') Juhlat alkoivat viideltä illalla ja jatkuivat pitkälle aamuun (kuulemma). Lähdimme Taikan kanssa kotiin kuitenkin jo yhdeksältä pitääksemme kiinni murun unirytmistä ja antaaksemme muille tilaa nostaa bileiden tunnelma kattoon. ^^ Mikko jäi paikan päälle vielä muutamaksi tunniksi mutta palasi itsekin kotiin jo puolen yön aikoihin.

Illan asuksi halusin valita jotain teeman väreihin sopivaa. Tätä avaraselkäistä punaista tunikamekkoa tulee käytettyä melko harvoin, mutta jostain kumman syystä se päätyy aika useille illanistujaisille. Kaveriksi laitoin tämän jo aikaisemmin esittelemäni H&M:stä ostetun mustan korkeavyötäröisen ja leveähelmaisen hameen, joka on lyhyestä eliniästään huolimatta pelastanut jo useamman asukokonaisuuteni. :)) Ihan huippu ostos!

Hiukset ovat perinteisellä avonaisella pörröllä. Kuvissa ne näyttävät yllättävän kiharilta, jotain luonnostaan (ja kosteuden vuoksi) tulevia laineita nähtävästi. Huulissa on suht uutta Grimas:in oranssinpunaista huulipunaa ja silmissä kissarajaukset. Kumpaankin näistä olen tällä hetkellä erityisen mieltynyt ja toivonkin jaksavani käyttää niitä enemmän myös arjessa (en nyt sentään kotona vauvaa hoitaessa, mutta lähtiessäni kauppaan tai kaupungille).


Käytiin edellispäivänä koko poppoo pitkällä ostosreissulla kauppakeskuksessa ja saatiin hankittua iloisen monta joululahjaa! : > Lahjojen shoppaamista ollaan viivytelty, vaikka suunnitelmana olikin alun perin hankkia ne jo syksyllä.

VIHAAN lahjojen ostoa! X( Tai siis, en antamista tai ostamista sinänsä, mutta sitä jumalatonta miettimistä ja pohdiskelua mitä IHMETTÄ jokin sukulainen haluaisi lahjaksi?? Lahjatoivelistat ovatkin tosi jees, mutta sellaisia ei esimerkiksi meidän vanhempien perheessä oikein jostain syystä harrasteta. Sitten vain ostellaan arpapelillä jotain tarpeelliseksi kuviteltua ja totuus onkin aivan toinen...

Onneksi edes ystäville lahjojen ostaminen on yleensä helpompaa ja välillä jopa löytyy niitä ihan oikeita nappivalintoja. :')

Ollaan muutenkin aloitettu valmistautuminen jouluun. Kuusi on paikallaan koristeltuna ja keittiön ikkunassakin on joulutähti-valo. :'> Minulle tunnelmaan virittäytyminen on tärkeää, sillä jos sen aloittaa liian myöhään -ei ehdi edes sopeutumaan ajatukseen ennen kuin koko juhla on jo ohi! : ( Näin minulle on todellakin käynyt muutamana vuotena ja rakastamani joulu on vahingossa vain mennyt ohi suun..

Hyvää joulun odotusta! Muistakaahan tekin aloittaa fiilistelyt jo ajoissa, jouluunhan on enää alle kuukausi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti