perjantai 15. tammikuuta 2016

My Pick Up Line(r)

Heips! Taas pitkään aikaan hieman naamapärstä-kuvaa, johon liittyen haluan raportoida kahdesta lähipäivinä tapahtuneesta asiasta. Minä nimittäin onnistuin kuin onnistuinkin saamaan hiusteni sinisyyttä haalistettua edellispostauksessa mainitsemallani tavalla. :) Löysin marketista Herbinan halpaa syväpuhdistavaa shamppoota (ökyhintaisen kampaamotuotteen sijaan) ja miksasin sitä jääkaapissa lojuneeseen sitruunamehuun. Suhdetta en osaa sanoa, sillä liruttelin molempia kulhoon silmämääräisesti hyvän näköiseksi soossiksi, jonka sai vielä suhteellisen helposti päähän ilman että se olisi valunut heti otsaa pitkin painovoiman uhrina harteille. Levitin mömmön kaikkialle hiuksiin, jonka jälkeen kelmutin koko paketin ja annoin vaikuttaa puolisentoista tunnin ajan. Loppuvaiheessa sitä alkoikin jo tihkua muovien alta pois, joten oli jo aikakin lähteä suihkuun pesuille.

Tukasta tuli moisen pommin jälkeen kamalan kuiva ja karhean tuntuinen. D: Suorastaan uitin hiuksiani hoitoaineessa ja suihkuttelin jälkikäteen vielä roppakaupalla hiuksiin jätettävää öljypohjaista hoitavaa suihketta. Mutta oli se kuitenkin parempi vaihtoehto kuin värinpoisto, ja siitä huolimatta kuitenkin melko tehokas! Suihkuvesi oli nimittäin hyvinkin sinistä, ja lopputuloksestakin huomaa hiusten vaalentuneet jonkin verran. Sitä ei tietenkään näistä mustavalkoisista kuvista osaa yhtään sanoa, mutta lopputulosta voi kurkata vaikkapa instasta, täältä.

Aijon tehdä samanlaisen vaalennusprosessin luultavasti vielä kerran, ja katsotaan sitten alkaisiko tukka näyttämään vihdoin oikeasti vaalealta. : >

Ja se toinen juttu, josta meinasin mainita! Ostin pari päivää sitten aivan huikean IsaDora:n vedenkestävän eyelinerin Sokoksen myyjän suosittelemana. Epäilyksistäni huolimatta rajaukset pysyivät luomilla koko päivän suttaantumatta, ja näyttivät illalla lähes tismalleen samanlaisilta kuin mitä aamulla niitä olin silmiini piirrellyt! Jes, mahtavaa! Vihdoinkin joku tuote, johon voi oikeasti luottaa! 8)) Suosittelen itsekin kyseistä tuotetta lämpimästi heille, jotka kaipaavat meikkipussiinsa suttaantumatonta lineria, jota ei tarvitsisi korjailla pitkin päivää ja pelätä näyttääkö pandalta pienen lumituiskussa kävelyn jälkeen. :'D

Jouduin tosin ostamaan tämän kaveriksi myös öljypohjaisen meikinpoistoaineen, sillä normaali aine (saatikka pelkkä vesipesu) eivät taida tähän rautarajaukseen purra. Mutta onneksi kyseessä oli lahjaksi saatu Sokoksen lahjakortti, joten tulipahan kerralla satsattua laatuun eikä määrään. :)


***
Muuten tänne meille kuuluu aika tavallista. Arkea, arkea, arkea. Eilen ystävä kävi kylässä ja pelasimme kolmestaan Carcassonea uusilla jännillä lisäosilla, jotka piristivät peliä moninkertaisesti. :) Tiistaina kävin bänditreeneissä, joissa lyötiin (lähes) lukkoon tulevan keikkamme biisilista, ja saatiin työstettyä kappaleita eteenpäin. :'> Olen myös kutonut, pelannut Alice - Madness returns:ia sekä lukenut.

Lisäksi ollaan hieman ulkoiltu ja pidetty Mikon kanssa viime vuoden lopulla aloitettua säännöllistä kunto-jumppaa täällä kotona, pari-kolme kertaa viikossa. Jälkimmäiseen liittyen koitin aluksi etsiä youtubesta kivoja jumppavideoita, joita oli tarkoitus käyttää liikkeiden tekemisen motivaattoreina, mutta joka kerta videossa oli jokin kohta pielessä. Taso oli joko liian lepsu tai vaihtoehtoisesti aivan liian kova ja liikkeet vaihtelivat joko liian tylsistä - liian haastaviin. Lopulta päädyttiin siihen, että MINÄ aloin vetää meidän jumppia itse! :'D Peilikuvan lailla keksin lonkalta (=muistelen Elixian jumppatunneilta) erinäisiä liikkeitä ja toistamme niitä samaan aikaan sopivissa sarjoissa sitä vauhtia, että molemmille tulee kunnon hiki ja alkaa hengästyttää. Jumppa kestää yleensä 30-45 minuuttia, jonka jälkeen venytellään.

Nyt ollaan tehty näillä järjestelyillä jo kolme kertaa, ja näyttäisi siltä että tämmöinen systeemi toimii meillä parhaiten ja vastaa kummankin odotuksia ja tarpeita saada tehtyä juuri sellainen treeni kuin sillä hetkellä tuntuu hyvältä. :') (Mikolla on toki sanavaltaa liikkeiden valitsemisissa ja toistoissa.) Lisäksi tehdään tietysti perus vatsalihaksia, lankkuja ja muita vastaavia lihaskuntojuttuja, kumpikin oman tasonsa mukaan. Jospa sitä kesällä, ja miksei muutenkin, onnistuisi olemaan vähän timmimmässä kunnossa ja energiatasotkin pääsisivät vähän nousemaan? Ainakin eilen aamupäivällä huomasin ajattelevani "Tänään muuten pitäis illalla treenata", mikä on yleensä minulle aika absurdi yhtälö. :''D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti