maanantai 11. tammikuuta 2016

Dirty Baby Boy -Blue

Heippatirallaa. :) Tulin eilen tämän näköisenä naapurikirpparilta ja vetäisin naamaani Mikon tekemän mansikka-banaani -smoothien. En löytänyt ostettavaksi muuta kuin yhden lautapelin, jollainen meillä itsellämme tosin jo on, mutta jonka ehdotin edullisen hintansa vuoksi pelaajaystäville. ^^

Käväisin samalla myös lähikaupassa katsomassa sattuisiko sieltä sattumoisin löytymään kaverin vinkkaamaa syväpuhdistavaa shampoota. Sellainen kuulemma saattaisi purra tähän nykyiseen likaisen vaaleansiniseen reuhkaani, jota olen muuten yrittänyt vaalentaa värinpoistoilla jo kahdesti. Ensimmäinen kerta (videossa esittelemäni halppispurkki) ei tosin onnistunut eikä tehonnut juuri yhtään, mutta sentään toinen värinpoisto vei vihreää ihan kiitettävästi tiehensä.

Joten tällaiselta wannabe-pastellisiniseltä tukkani näyttää nyt!

Jos koko pääni olisi tuollaista samanlaista vaaleansinistä, sitä voisi kutsua vielä jollain lailla cooliksi. Kun kuitenkin juureni ovat värjäytyneet värinpoistojen myötä paperin valkoisiksi (vaikka uskokaa tai älkää, yritin olla laittamatta väriä niihin), lopputulos on vain todella epämääräinen. D,:

Olisi tosiaan tarkoitus päästä tuosta haalean sinisestä (ex-vihreästä) eroon, ja seuraava yritykseni onkin testata mainitsemaani kaverin suosittelemaa syväpuhdistavaa shampoota! En ollut kuullutkaan koskaan kyseisestä menetelmästä, mutta aihetta googleteltuani törmäsin useampaan ohjeeseen miten tukkaa voi tehokkaasti vaalentaa kotikonstein. Mietin kokeilevani syväpuhdistavan shampoon sekoittamista sitruunamehuun, jospa se vaalentaisi hiuksia vieläkin paremmin. Toisaalta monessa sitruuna-vaalennusohjeessa neuvotaan menemään kuivattelemaan tukkaa auringon valoon, mutta se taas ei ole näillä keleillä kovin houkuttelevaa, saatikka tehokasta. Hiukset muuttuvat pikemminkin jääpuikoiksi kuin kuivuvat... :'DDD

Paita-Lindex, Farkut-H&M, Saappaat-Rieker(2nd hand), Kaulakoru-Kelttikorut
Ja kun kerran jo sulavasti siirryin sää-aiheeseen, niin siitähän minä sitten myös jatkan! Ei ole nimittäin erityisen paljon kiinnostanut panostaa lähiaikoina pukeutumiseen, kun ikkunan takana pakkaset paukkuu lähes kolmeakymppiä! D: Onneksi  pahimmat päivät ovat toistaiseksi ohitse, ja viime päivinä ollaankin oltu vain reilun kymmenen astetta miinuksen puolella. Tänään on enää -6, mutta jo muutaman päivän sisällä olisi vissiin taas kiristymässä sinne -15 paikkeille.

Housut (ja pahimpina päivinä myös pitkikset/sukkikset) ovat ihan must, mielellään myös villasukat, sekä tietysti iso paksu neule! Asut näyttää siis joka päivä jotakuinkin samalta, jos siis ylipäätään tulee kotoa minnekään poistuttua. Ei ole erityisemmin innostanut ulkoilla, vaikka itseasiassa juuri nyt näyttäisi taas hieman lupaavammalta! Ulkona sataa lunta, jospa päästäisiin vihdoin pulkkamäkeen? :) Viime vuonna pukilta saatu taaperopulkka odottelee nimittäin jo kuumeisesti käyttöään! Ja ostettiin tässä taannoin myös liukuri, jotta toinen meistä pääsisi laskemaan mäkeä Taikan kanssa yhdessä. Aloin tosin miettiä, pitäisiköhän hankkia myös sellainen aikuisille sopiva normipulkka, jotta päästäisiin liukumaan alas kaikki yhdessä? :DD Olisko "aikuisten pulkan" ostaminen vähän hassua? >.<'

Tähän väliin mihinkään liittymätön vuoden 2015 "Best of nine"-kuvakollaasi instani tykätyimmistä kuvista. :)

Mutta asiasta kolmanteen! Arvatkaapa mitä? Meillä on buukattu bändini, eli Clamor:laisten kanssa jo peräti KAKSI keikkaa tulevalle keväälle! 8)) Woohooo! \o/ Toinen keikoista on yksityinen, mutta toiseen voi osallistua kuka tahansa. ^^ Tapahtuma järjestetään Auran Ravintola Haarikkassa, jossa on siis tarkoitus soitella covereita noin puolisentoista tunnin ajan Auran markkinoiden jälkimeiningeissä. ^^ (Facebookin tapahtumasivuille pääset tästä.) Kuumottaa kyllä kieltämättä jonkin verran jo nyt, sillä edellisestä keikastani on jo muutama vuosi aikaa... Mitä nyt muutamia hassuja sukulaisille esitettyjä juttuja vedettiin vielä joskus raskausaikana, mutta muuten en olekaan esiintynyt bändikavereita ja satunnaisia hengailija-kuuntelijoita lukuunottamatta. :')

Ja musisoinneista puheenollen, käykääpäs tsekkaamassa mun ja Mikon pari päivää sitten nauhoittaman Ikävä ihollesi -coverin! On muuten aika mageet kitarasaundit uudesta joululahja-kitarasta! ;)

Palaillaan ensi kerralla, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti