keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Keikka-asu

En ole kovinkaan montaa kertaa elämässäni ollut rock-keikoilla. Muutaman kerran baarissa (Porissa) sekä jokunen vuosi sitten Ruississa ja Karmarockissa festareilla. Sellaisilla isoilla sisätiloissa lavalla tapahtuvilla rock-keikoilla en ole kuitenkaan pahemmin ollut, joten viime viikonlopun Mushtach-keikka oli siinä mielessä erityinen. Koitin koko viikon pohtia mitä ihmettä tuollaiselle keikalle kuuluu pukea?

Omien bändien keikkoja on toki kertynyt elämässäni jokunen kipale, ja niiden myötä olenkin päässyt miettimään pääni puhki mitä ihmettä sen kaltaisille "semi virallisille" tapahtumille pitää pukea. Erityisesti kun esiintyy itse, asu saa olla melkoisen näyttävä, hieman jopa räväyttävä sekä tietysti persoonallinen, muttei kuitenkaan liian outo. Lavalla jos jossain ihmisten katseet kohdistuvat juurikin laulajaan, joten olen itse pyrkinyt pukemaan esiintymisille päälleni jotain vähän parempaa, sellaista siistimmän pukeutumisen ja juhlavan pukeutumisen välimaastosta. Toistaiseksi se on ollut suhteellisen helppoa, kunnes aloitin tässä uudessa rock-bändissä.

Sitten kun jossain vaiheessa koittaa minunkin aikani nousta poikien kanssa lavalle, mitä ihmettä osaan laittaa päälle? Miten tehdä asusta samaan aikaan tyylikkään sekä rock-henkisen? Näyttää huolitellulta ja kauniilta naiselta, mutta samalla myös rock-uskottavalta muusikolta? Sellaista kokemusta minulla ei ihan vielä ole, sillä edeltävien bändien kanssa ollaan soitettu lähinnä jazzia ja Lenny Gravizia. Kuitenkin nykyisen kokoonpanon kanssa musiikkisuuntaukset menevät (joissain määrin jopa vahvasti) metallin puolelle, joten keikalla pukeutumiseen täytyy panostaa ja suunnitella entistä enemmän...

Mutta takaisin aiheeseen, eli viikonlopun keikka-asuun! :'D

Pitkän harkinnan jälkeen päälle päätyi H&M:n luottohame, verkkosukkikset, korolliset maiharit SkoPunktenilta, kaulakorut Crazy Factorylta sekä 2nd handina ostettu Jupiter-toppi. En taaskaan tajunnut ikuistaa kameralle topin mieletöntä korsettimaista selkäosan nyöritystä, mutta vielä joku päivä teen sen! :) Se on peräti niin kaunis, että alka on pakko jättää rintaliivit pois ja painaa menemään all naturellina. :'D Noh, eipä siellä kauheasti mikään hölsky, niin ei se juurikaan edes häiritse, hehe. xDD

Otin kaiken varalta mukaan myös ohueen neuleen, mutta seisomapaikoilla ei tullut kyllä kylmä. Onneksi siis päällä oli hihaton, eikä jokin hiostava villapaita, jota ei olisi saanut pois.

Keikka oli kaiken kaikkiaan aika mainio. :) Kyseessä ei ollut mitenkään lempibändini (vaan enemmänkin menin sinne Mikon seuraksi), mutta siitä huolimatta musiikki oli hyvää! Hieman alkoi loppua kohden kaikki biisit kuulostamaan samalta sekä jalkani sanomaan GRAAAAHH! :'DD Lämppärinä esiintyi Santa Cruz.Ärsyttää muuten suunnattomasti tämä olematon valon määrä päivisin, sillä tuntuu ettei enää ikinä ehditä ottamaan asukuvia ulkosalla! D: Nämä sisätilaotokset ovat aivan hirveän keltaiset ja rakeiset, mutta yhhyyy en haluaisi lopettaa asujen ikuistamista näin typerän jutun takia. Y_Y Saisinko mahdollisesti milllään kotiini valokuvastudion tai vaihtoehtoisesti valoisan vuodenajan aina kuvien oton ajaksi?

Muuten meille kuuluu tänne aika pitkälti kipeilyä, kipeilyä ja kipeilyä. =_=' Taikan flunssa tarttui minuun, ja pieni mitätön nuha on muuttunut 24/7 vuotavaksi niagranputoukseksi! Lisäksi päässä tuntuu omituiselta ja huuletkin ovat rohtuneet aivan rikkinäisiksi... Onneksi sentään ehdin käydä eilen ystävän kanssa kaupungilla kun olin vielä suhteellisen hyvän vointinen (toivottavasti en muuten tartuttanut). Oli niiin ihanaa nähdä pitkästä aikaa, höpötellä ja löpötellä läpi kaikki kuulumiset sekä kahvitella rauhassa!<3 Mä niin tarvitsen noita hetkiä! Tuntuu, kuin nyt olisi taas akut latautuneet jaksamaan tulevan viikon koettelemuksia. :')

Mitäs teidän päiviin kuuluu? Ja mitäs piditte keikka-asustani? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti