maanantai 23. marraskuuta 2015

Kirpparituskailua ja mekkokuolaamista

Huhhuh!! Toivottavasti mun ei enää koskaan (tai edes piiitkään aikaan) tarvitse varata pöytää kirpputorilta! Se oli nimittäin tus-kaa! Siis miten paljon vaivaa ja aikaa kaiken kaman järjestelemiseen tänään menikään!! @__@' Lisäksi kärsiviä osapuolia ei ollut vain yksi, eikä edes kaksi. Niitä oli kokonaiset kolme, sillä tavaraa oli niin paljon, että minun oli pakko pyytää Mikko (ja Taika) mukaani, jotta saisin kannettua kaikki perille. Auto oli kyllä käytössä, mutta siitä huolimatta roudaaminen vei tuhottomasti aikaa...

Hintalappuja kertyi reippaasti yli sata, joista osa tuotteista oli vieläpä sellaisissa useamman tavaran paketeissa. Hinnoittelin kaiken etukäteen netissä (jolloin sain paikan päältä valmiiksi tulostettavat hintatarrat) ja lajittelin vaatteet "helposti luokiteltavaan" järjestykseen. Tein siis mielestäni kaiken etukäteistyön minkä kykenin, jotta kirpparilla härdellin määrä olisi mahdollisimman pieni. Siitä huolimatta oikean tarran ja oikean tuotteen yhdistäminen vei aikaa ja hermoja, vielä kun halusin lajitella vaatteet kokojen perusteella erillisiin laatikoihin. Graahh!

Perillä huomasin miten paljon ihmisillä onkaan tavaraa myynnissä. Apua, toivottavasti nää meidän kamat menis edes kaupaksi... Koitettiin kyllä hinnoitella kaiken mahdollisimman halvalla, koska meillä ei ollut varsinaisesti tarkoituksena tehdä kirpparimyynnillä voittoa, vaan ennemminkin päästä turhasta tavarasta eroon. Olisihan se kivaa, että kaiken sähellyksen jälkeen jotain myös jäisi käteenkin, mutta mitään satoja euroja ei meidän viidenkymmenen sentin bodyilla tienata.

Jos joku Turussa tai lähikunnassa asusteleva, blogiani 48 -viikolla (vuonna 2015)  -lukeva, raskaana oleva tai vauvavaatteiden tarpeessa oleva ihminen siellä ruudun toisella puolella on, mene ehdottomasti Kaarinaan Seesamiin, paikka nro 22! :D Siellä odottelee läjä edullisia ja hyväkuntoisia vaatteita ostajaansa, eli juuri sinua, jota edellä mainittu kuvaukseni koski! :---)


Ja nyt kun pääsin vauhtiin, jatketaan samaisella vaateaiheisella asialla. Minun on nimittäin jo jonkin aikaa tehnyt mieli tehdä vanha kunnon mekkotarjonta-postaus, jossa nostan esille sen hetkisiä nettikaupoissa myytäviä mekkoihanuuksia. Vastaavia postauksia on mm. täällä, täällä, täällä ja täällä, ja minusta onkin ollut hauskaa katsella jälkikäteen, miten samanlaisena, mutta kuitenkin jatkuvasti hieman muuttuvana tyylini on  vuosien varrella ollut. On siis uuden mekkokollaasin aika, ja mikäs muukaan kauppa voisikaan olla tänään kyseessä kuin lemppariketjuliikkeeni H&M.

Ja tästä pesee: TSADAM!

Kuvan mekot H&M:n verkkosivuilta.
Kyseessä on tällä kertaa random-kategorioista valittuja mekkosuosikkeja, joista osa sopii paremmin juhlaan, kun taas toiset ovat enemmän arkisia tapauksia. Vasemman ylälaidan mekon omistaa pikkusiskoni, mutta olen katsellut kyseistä yksilöä jo lähes vuoden päivät ja kuolannut sitä heti ensi kohtaamisesta lähtien. >.<' Ultimaattinen lemppari on näistä kuitenkin musta-punainen, kukallinen mekko, jonka kuosi on yksinkertaisesti ihana! On toki kaksi eri asiaa miltä nämä koltut näyttävät kuvassa (tai laiheliinin mallin päällä), kuin se miten sellainen istuisi sitten omassa kropassa. Siitä huolimatta minusta nuo mekkoset näyttivät kauniilta ja lupaavilta (sekä kokeilemisen arvoisilta kun sitten taas joskus eksyn henkkamaukan nurkille).

Mutta tällaista vaatepohdintaa tänään. Voisin tehdä joku päivä kollaasin myös jonkin muun nettikaupan mekkotarjonnasta (tai miksei myös vaatteista ylipäätään), mutta palaillaan asiaan silloin. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)


Ps. Tämän postauksen sekä muut tyylipohdintapostaukset löydät helposti alatunnisteista tai sivupalkin tunnisteista kohdasta tyyli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti