maanantai 30. marraskuuta 2015

Kuulumisia ja merenneitotukka

No heipä hei taas!

Viikonloppu oli ja meni. Meillä ei tehty erityisesti mitään ihmeellistä. Lauantaina Mikko oli työporukansa pikkujouluissa ja lauantaiaamuna haettiin kirpparilta jäljelle jääneet vauvakamppeet pois. Saatiin viikossa myytyä melkein sadan euron verran, mikä ei vissiin ole mikään kovin hyvä saldo. Ottaen kuitenkin huomioon että lähes kaikki tavaramme maksoivat 50 senttiä /kappale, niin toisaalta olen melkoisen yllättynyt näinkin hyvästä tuloksesta.

Lauantai-iltana Mikko oli töihissä ja me Taikan kanssa uskallettiin käydä vain lähikaupassa ruokaostoksilla. Koko viikonlopun oli melkoisen karsea ilma, jäätävän kova tuuli ja vesisadetta. Kauppareissun jälkeen oli tarkoitus jäädä pihalle leikkimään, mutta tuulenpuuskat olivat niin kovia, että kärryt meinasivat lähteä käsistä useamman kerran. Taikakin pelkäsi tuulta, eikä tykännyt yhtään olla ulkona, kun olisi koko ajan halunnut vain syliin. :(

Sunnuntain ulkoilua. Löytäkää ylävasemmasta kuvasta kaksi oravaa!
Sunnuntainakin oli isin työpäivä. Ulkoiltiin Taikan kanssa aamupäivällä pihalla ja käytiin katselemassa oravia sekä juoksentelemassa nurmikolla. Koko perheen yhteinen loppuilta meni kaupassa käyden ja kotona ollen.

Alla vielä kuvia ulkoreissun jälkeisistä leikkihetkistä. ^^ Taikalla ja Kikillä näytti olevan niin hauskaa yhdessä! :') Ne nyt ovat muutenkin aina kuin paita ja peppu, mutta harvoin heidän leikkejään saa taltioitua kameralle. :D

Taikan päälle eksyi lämpökerrastoksi kaikki minun itsetekemäni kutomukset! :') Takki ja sukat mahtuvat yhä, vaikka niitä käytettiin jo viime vuonna. Pöksyt taas on kudottu vasta taannoin.


Eilen tuli myöskin värjättyä hiukset! Mysteerinen viime postauksen vihjailuni ei ollut lainkaan niin salaperäinen, jos on yhtään seurannut blogini tukkajuttuja viimeisten puolen vuoden sisällä. Tällä kertaa vuorossa oli nimittäin vihreä väri, jota pohdin jo silloin kun olin värjäämässä tukkaani violetiksi.

Kuten edellisen postauksen videossa mainitsinkin, mua arvellutti kovasti vihreän (tai minkä vaan luonnottoman shokkivärin) värjääminen. En tiedä miten tulen jaksamaan ylläpitää sitä, entä yhtään tykkää sellaisesta puoliksi kulahtaneesta homehtuneen sävyisestä riikinkukko-reuhkasta. Siitä huolimatta päätin että Perskeles! Nyt tai ei koskaan!!

Lopputuloksesta tuli aika erilainen mitä olin kuvitellut. Värjäsin tämän Splat-merkkisellä värillä, sävyssä Deep Emerald. Purkin kyljessä vihreän sävy näytti mielestäni tummemmalta ja vihreämmältä, kun taas hiuksissa mieleen tuli pikemminkin turkoosin sininen. :/ Lisäksi ekan värjäyskerran jälkeen osa tukasta jäi laikukkaaksi, ja joihinkin kohtiin väri ei tuntunut tarttuneen ollenkaan. Olin aluksi jopa hyvinkin pettynyt, mutta syön yli nukuttuani (=tänään) mieli oli jo paljon valoisampi.

On tämäkin sävy tosi kiva! :) Aijon todennäköisesti pistää piakkoin myös toisen purkin, ellen päädy tilaamaan jotain muun merkkistä vihreää väriä netistä ja testailemaan sitä tämän markettivärin tilalle.

Mutta mitä mieltä te olette tästä tai tämän kaltaisesta mermaid hair:sta? :-----)
Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti